25 ianuarie 2011

Rihanna in rol de iepuras Playboy, in clipul piesei “S&M”

Posted by Admin | 25 ianuarie 2011 | Category: , , |

Vi se pare Rihanna o cantareata sexy? Inmultiti cu 10 ce ne-a oferit pana acum si poate va veti apropia de imaginea ei din noul clip pentru piesa “S&M”. Roscata este, asadar, mai sexy ca niciodata! Iar felul in care arata a fost exploatat la maximum la filmari…
Cand va iesi pe piata videoclipul nu se stie inca, dar Rihanna a vrut sa arate ca nu si-a uitat fanii si a postat pe site-ul ei oficial trei poze, care o infatiseaza in trei ipostaze distincte, in timpul filmarilor.
Parul rosu ca focul si carliontat, imbogatit cu niste extensii care nu ii stau rau deloc, un petic tot rosu in forma de inimioara peste ochiul stang, o acadea in mana si o gramada de bratari colorate sunt ingredientele care o fac pe Rihanna sa arate delicios intr-unul dintre cadrele viitorului clip.
Avem si o Rihanna intr-un costum roz de latex, intinsa pe o masa si… nu intelegem exact ce se petrece acolo, insa este inconjurata de niste reprezentanti ai presei. Are si un telefon albastru si nu are sens sa mai repetam ca este foarte-foarte sexy.


A treia ipostaza si cea mai hot: Rihanna in rol de iepuras Playboy! Intr-un outfit alb, pantofi cu toc cui negri, parul cu cateva nuante mai inchis si, evident, cu urechiusele specifice, artista arata traznet.

Co-produs de Stargate si scris impreuna cu Ester Dean, “S&M” este ultimul single al lui Riri, extras de pe cel de-al cincilea album de studio, “Loud”. La clip a lucrat in calitate de regizor si Melina Matsoukas, care a participat in trecut si la clipul “Rude Boy”, foarte bine primit de critici, dar si de public. Dupa filmari, Melina scria pe Twitter: “Imi revin dupa un weekend extrem de colorat pentru S&M, alaturi de o tipa foarte roscata. Si trebuie sa numesc acest lucru munca. Iubesc munca asta!
V-am facut si pe voi la fel de curiosi privitor la ce se petrece in clip?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply