22 ianuarie 2011

Mike Posner – Afla care sunt cele 25 de lucruri pe care artistul le-a tinut ascunse.

Mike Posner este pe cale sa lanseze un nou single, “Bow Chicka”, piesa care cu siguranta va deveni rapid un hit! Melodia face parte de pe albumul “31 Minutes to Takeoff”, lansat in luna august. Cu aceasta ocazie, el a intrat in vizorul publicatiei UsMagazine.com, care l-a luat la intrebari si a alcatuit o lista de 25 de lucruri pe care – mai mult ca sigur – nu le stiti despre artist. Iata ce a dezvaluit acesta:



*Am trei prenume
*Culoarea mea preferata este verde-jungla. Cel putin asa scria pe creionul meu preferat, in clasa 1. Nu stiu daca este o culoare oficiala.
*Imi plac fetele cu bijuterii turcoaz
*Toate degetele mele au articulatie dubla! Cele de la picioare sunt, insa, normale.
*Mi-e frica de cainii care latra tare.
*Nu detin o televiziune.
*Fac excese de avocado.
*Cred ca din punct de vedere social ar fi ok ca barbatilor sa le placa “You’re Beautiful” de James Blunt.
*Gasesc ca nimic nu e mai amuzant ca povestile despre Prince.
*Show-ul meu de televiziune preferat este “It’s Always Sunny in Philadelphia”.
*Animalul meu preferat este tigrul alb.
*Ma chinuiesc sa gasesc 25 de lucruri interesante sa spun despre mine.
*Imi plac avioanele.
*Cand eram copil, imi doream sa ajung astronaut. Oare mi-am ratat viata?
*Si acum imi mai doresc sa devin astronaut. Inseamna ca nu mi-am pierdut speranta?
*Nu-mi place sa tin un telefon mobil dupa mine.
*Port numai sosete negre.
*Citesc carti.
*Imi placeau niste desene animate, intitulate “Recess”, in liceu. Target-ul lor erau copiii de 8-11 ani.
*Am avut un GPA (Grade Point Average) de 4.4 in liceu.
*Am avut un GPA de 3.6 la Duke. Era mai greu.
*Filmul meu preferat e Donnie Darko.
*Am avut un crush pentru Natalie Portman. Acum, ca e insarcinata, pe punctul de a se marita, probabil ca trebuie sa trec peste.
*Superman e un criminal.
*In copilarie, duceam ziarele vecinilor.

Mike Posner a fost declarat unul dintre cei mai buni artisti aparuti pe piata muzicala in 2010. Succesul acestuia nu a venit, insa, chiar peste noapte. Artistul sustinut si promovat de Utv a lucrat din greu ca artist indie, in timp ce-si facea studiile la Duke University. Albumul sau demo- “A Matter of Time” a atras atentia in momentul in care a ajuns pe locul intai in topul iTunesU si a semnat cu J Records. Single-ul “Cooler Than Me” a atras numai review-uri pozitive si s-a vandut intr-un milion de copii, ajungand pe locul sase in Billboard Hot 100. Apoi a mers mai departe cu un nou material de studio, o colectie de piese de suflet, “31 Minutes to Takeoff”, lansat in august, cu care a debutat pe locul opt in Billboard Hot 200.
Mike a invatat cum sa citeasca muzica si cum sa bata la tobe inca de cand era in clasa a cincea. La 13 ani, Posner a invatat cum sa foloseasca computerul parintilor pentru a-si compune propriile beat-uri. La varsta de 15 ani, si-a extins cunostintele muzicale sintr-o tabara de profil. Si-a finalizat prima compilatie, ‘Reflections of a lost Teen’, inainte sa sfarseasca clasa a 12-a. Cu ajutorul managerului Daniel Weisman, mixtape-ul lui Mike a ajuns la Don Cannon si DJ Benzi, care au gazduit show-ul online ‘A Matter Of Time’ in luna martie a anului 2009. Si asa, mixtape-ul a devenit peste noapte cel mai downloadat material pe iTunesU. In scurt timp, artistul a inceput sa cante in deschiderea concertelor unor artisti precum 50 Cent, Gym Class Heroes sau Ben Folds. Iar acum suntem siguri ca, odata ce a pornit pe acest drum, Mike Posner va ajunge din ce in ce mai sus!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply