22 ianuarie 2011

Lil Wayne a vorbit despe viata in inchisoare: Cel mai greu lucru a fost lipsa de sex!

Lil Wayne la bustul gol, cu zecile de tatuaje care il impodobesc, boxeri albi si jeansi negri. Unde? Pe coperta celui mai nou numar al publicatiei ‘Rolling Stone’, in care rapperul a vorbit pentru prima data despre viata petrecuta in inchisoare…
Ce a facut Wayne in cele opt luni petrecute in cladirea C-76, celula 23, de la inchisoarea Rikers Island? A ascultat multa muzica la radio, a jucat Uno cu colegii de celula (pana cand acestia – suparati de faptul ca el castiga mereu – nu l-au mai invitat), a citit mult, inclusiv Biblia, a lucrat la SPA (ajutor in prevenirea sinuciderilor) si… a dus lipsa de sex.
Starul povesteste ca singura lui companie era o fotografie a unei femei,decupata dintr-o revista: “Orice femeie incepe sa arate bine, dupa ce stai luni intregi inchis. Gen- frate, uite cum arata cu uniforma aceea pe ea!” Ceea ce l-a deranjat cu adevarat, spune el, nu este atat faptul ca nu a facut sex (literalmente) in tot acest timp, ci lipsa oricarei oportunitati de a fi aproape de o femeie. Wayne spune ca a fost celibatar si inainte sa intre in inchisoare, deoarece s-a aflat in turneu: “Daca intalnesti o fata in turneu e clar ca nu vrea decat sa se culce cu tine. Dar eu nu fac sex, fac dragoste! Trebuie sa simt ceva… Sa fie romantic!

Numai ca romantismul lui Lil Wayne nu dureaza mult. Imediat ce l-a impresionat pe jurnalistul de la Rolling Stones cu vorbele sale frumoase, a primit un telefon de la un prieten, caruia i-a cerut sa aduca ‘niste fetite’… romantice!?
Pana la urma, insa, viata in inchisoare nu este chiar atat de grea, sustine rapperul: “Nu as folosi cuvantul ‘usoara’, sa descriu viata in parnaie, dar nu e nici chiar atat de greu cat isi inchipuie oamenii. Este greu din punct de vedere mental. Te scoli in fiecare dimineata in acelasi loc unde esti inchis… Dar, odata ce te obisnuiesti, e ok.” Wayne sustine ca ajuns acolo nevinovat, insa a preferat sa-si asume o greseala, pe care a facut-o: “Arma din cauza careia am ajuns in inchisoare nu era a mea, insa am fost destul de barbat ca sa accept pedeapsa”.
Artistul spune ca cea mai grea a fost ultima luna, cand a fost trimis la izolare, pentru ca a fost prins cu un incarcator de iPod- “La izolare e mai greu, fara Tv, fara radio, fara acces la magazinul din inchisoare. Esti acolo 23 de ore pe zi”.

Dar Lil Wayne a trecut si peste perioada incarcerarii si a revenit in industria muzicala foarte pus pe treaba! Momentan el pregateste lansarea unui nou clip, pentru piesa “6 Foot 7 Foot”. O reusita colaborare cu noua achizitie a Young Money, Cory Gunz, piesa a fost produsa de Bangladesh, ‘raspunzator’ si de hit-ul din 2008 al lui Lil Wayne, “A Milli”. 6′7” se va regasi pe urmatorul album al rapperului, intitulat “The Carter IV”. O data oficiala de lansare a materialului nu a fost facuta publica, insa apropiatii lui Lil Wayne au spus in repetate randuri ca acesta munceste pe rupte, pentru a recupera timpul pierdut…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply