28 ianuarie 2011

O piesa nefinisata a lui J.Lo a ajuns online. Asculta aici “Take Care”

Posted by Admin | 28 ianuarie 2011 | Category: , |

Jennifer Lopez lucreaza de zor la albumul “Love?”. Si pentru ca nu a avut suficienta grija, o piesa intitulata “Take Care” a ajuns pe internet, in varianta neterminata si nefinisata. Chiar si asa nu suna rau deloc, iar daca sunteti curiosi puteti da un ‘play’ sa va faceti o idee.
In principiu, piesa “Take Care” va fi inclusa pe album si, mai mult, se zvoneste ca va beneficia de un clip care va fi un fel de continuare la cel pentru piesa “Good Hit”, lansat cu putin timp in urma.
Cu un sound urban/pop, melodia este diferita de cele cu care ne-a obisnuit pana acum Jennifer, insa toate au un punct comun- vorbesc despre dragoste. “Multe piese sunt pur si simplu destinate pentru dans in club, unele prin versurile lor, unele prin beat-ul saltaret. Dar toate au o tema comuna –dragostea”, a explicat Lopez.
Jennifer Lopez a revenit in forta, dupa aproape patru ani de pauza, cu piesa “On the Floor”, un remix al celebrei “Lambada” a trupei Kaoma, dar si cu un remake al melodiei “Venus”, facuta populara de Bananarama in anii ’80. ‘Jenny from the block’ si-a gasit sursa de inspiratie in muzica de acum 30 de ani si marturiseste ca are o mare dorinta – sa faca lumea sa danseze pana la epuizare pe piesele sale! Acelasi lucru se incearca si cu piesa “Take Care”, iar rezultatul ar putea fi cel scontat…

J.Lo sustine ca talentatul producator, RedOne, care colaboreaza printre altii si cu Lady Gaga, a reusit sa imbine in acest material toate laturile personalitatii ei. “Imi place ca albumul aduce si ceva din vibe-ul strazii, dar are si un sound melodic, senzual, fiind evidentiata si latura vulnerabila. RedOne a reusit sa arate mai multe fete ale personalitatii mele. Pot sa fiu salbatica si dezlantuita, dar totodata pot fi dulce si sexy”, spune artista in varsta de 41 de ani.

Iata, insa, piesa ajunsa online. Va place?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply