28 ianuarie 2011

T.I. a lansat un nou clip, pentru piesa “Lay Me Down”

Posted by Admin | 28 ianuarie 2011 | Category: , , |

Desi din inchisoare nu poti face prea multe, T.I. se descurca destul de bine in a nu-si dezamagi fanii. Pastrand o stransa legatura cu echipa sa de-afara, rapperul a reusit sa lanseze un nou videoclip, pentru piesa “Lay Me Down”.
Clipul foarte provocator a fost filmat inainte ca artistul sa intre – pentru 11 luni – dupa gratii, dupa ce a incalcat regulile de eliberare conditionata si a fost prins cu droguri asupra sa.
Insa, privind imaginile din clip, T.I. are la ce sa viseze pe perioada incarcerarii. Videoclipul nu vine cu o poveste propriu-zisa, ci merge pe clasicul sablon, care nu da niciodata gres – bani, alcool si femei frumoase. De data aceasta, insa, femeiele frumoase nu sunt folosite pentru a atrage si mentine atentia privitorilor de sex masculin, ci pentru a-l rasfata pe rapper. Acesta apare jucand carti si sorbind vin rosu, facand totodata o ‘baie de afectiune’.
Piesa “Lay Me Down” a iesit din mainile producatorilor Jim Jonsin si Rico Love, cel din urma imprumutandu-si chiar vocea pentru acest track. Ea este extrasa de pe albumul intitulat “No Mercy” al lui T.I, lansat in luna decembrie a anului trecut, care a ajuns pe locul 4 in Top Billboard Hot 200.

Asadar, desi aflat in inchisoare, T.I. are motive de bucurie: cariera sa merge mai departe si, in plus, a primit si doua nominalizari la Grammy, pentru ‘Best Solo Rap Performance’ cu “I’m Back” si ‘Best Rap Performance by a Duo Group’ cu “Fancy” a lui Drake.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply