28 ianuarie 2011

Dupa Rihanna, duo-ul drum and bass Chase and Status va colabora cu Jay-Z

Posted by Admin | 28 ianuarie 2011 | Category: , , |

“No More Idols”- striga cei de la Chase and Status, iar acesta este si numele noului lor album, care va fi lansat pe 31 ianuarie. Desi unii ar face orice pentru a lucra cu Rihanna, cei doi artisti care formeaza trupa de drum and bass au decis sa refuze oportunitatea de a include vocea roscatei cantarete pe noul material.
Cu toate ca Chase and Status si Rihanna au pastrat o legatura stransa, dupa ce s-au implicat in producerea albumului acesteia, “Rated R”, Saul si Will au refuzat propunerea de a lucra cu ea, motivand ca prefera sa aduca in ochii publicului artisti talentati, dar mai putin cunoscuti.
Vrem ca pe coperta albumului nostru sa apara nume noi, de preferat britanice“, a spus Saul, dand exemplu colaborarea cu rapper-ul Plan B, propulsat in topuri dupa piesa comuna “End Credits”. Duo-ul spera acum ca acelasi lucru sa se intample si cu alti artisti cu care va mai colabora – sa fie remarcati de public! Despre cine este vorba? “Am lucrat cu Clare Maguire, care are o voce extraordinara si sigur va fi indragita de toata lumea, cu Mali, Delilah sau Tempa T“, a mai spus Saul.

Chase and Status nu au refuzat, insa, colaborarea cu Jay-Z si casa de discuri a acestuia, Roc Nation si au mers in Statele Unite pentru a beneficia de sfaturile in materie de muzica a experimentatului rapper.
De la debutul din 2003, Chase and Status s-au impus in lumea muzicii electronice si drum and bass, devenind unul din cele mai apreciate si respectate nume. Primul lor album, “More than alot”, lansat in octombrie 2008, a avut vanzari neasteptate, iar piesa “Take me away” a urcat pe primele pozitii ale topurilor, fiind una dintre cele mai difuzate melodii in vara lui 2008.
Mai jos puteti asculta una dintre piesele Rihannei pentru care cei de la Chase and Status si-au adus aportul, ‘Wait Your Turn’:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply