28 ianuarie 2011

Willow Smith va juca rolul principal intr-un remake al unui musical

Posted by Admin | 28 ianuarie 2011 | Category: , |

Willow Smith se pregateste sa fie o artista completa, iar norocul face sa aiba in spate o echipa puternica! Dupa ce, la numai 10 ani, artista a uimit o lume intreaga cu talentul sau, dupa ce si-a lansat single-ul de debut “Whip My Hair”, acum ea se pregateste sa devina si actrita.
Dupa ce in anul 2007 aparea in filmul “I Am Legend”, iar mai tarziu in pelicula “Kit Kittredge: An American Girl” alaturi de Abigail Breslin, Willow primeste acum rolul principal intr-un remake al musical-ului “Annie”.
Va fi un film ‘in familie’, deoarece va juca impreuna cu tatal sau, Will Smith, dar si cu mama sa, Jada Pinkett-Smith.
Cine se va mai implica in productia peliculei? Chiar Jay-Z, la a carui casa de productie muzicala, Roc Nation, este afiliata tanara cantareata. Pentru inceput, acesta a creat o versiune hip-hop a melodiei “Hard Knock Life”, una dintre cele mai cunoscute din musicalul “Annie”.
Este un pas care vine foarte firesc pentru o echipa implinta, creativa si inovatoare“, a spus Jay-Z. El a subliniat si faptul ca lui Willow i se pregateste o cariera mareata: “Vrem sa o facem pe Willow un adevarat superstar!

Si se pare ca Willow Smith este pe drumul cel bun spre celebritate. Dupa ce a impresionat pe toata lumea cu single-ul de debut “Whip My Hair”, Willow se pregateste sa lanseze un album. Urmatorul single care va face parte de pe material, “21st Century Girl”, este o invitatie la dans si va beneficia de un clip exploziv. Si stim ce spunem, pentru ca filmarile au avut deja loc…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply