23 ianuarie 2011

Pregateste Eminem un nou album?

Posted by Admin | 23 ianuarie 2011 | Category: , |

Eminem a scos albumele “Relapse” (2009) si “Recovery” (2010) in doi ani consecutivi, dupa o pauza de cinci ani de la “Encore” (2004). Dupa ce a reusit sa treaca peste dependeta de pastile, Slim Shady s-a pus pe treaba mai hotarat ca niciodata, iar acum s-a trezit cu bratele pline de nominalizari la Grammy. Daca Em, aflat in mare verva, pregateste acum un nou album, nu stim sigur, insa acesta intra aproape zilnic in studio, pentru a inregistra piese noi. Deci, posibilitatea sta in picioare!
Potrivit producatorului Alex Da Kid, care sta in spatele mega-hit-ului “Love the Way You Lie”, reusita colaborare cu Rihanna, si cu care rapperul din Detroit lucreaza in continuare, Eminem inregistreaza non-stop, iar un nou album ar putea iesi pe piata cat de curand. “Lucram in continuu si niciodata nu stim pe ce proiecte vor ajunge piesele pe care le inregistram. Dar chimia muzicala dintre noi e extraordinara. Este persoana cu care ma rog sa lucrez toata cariera mea!”, a marturisit Da Kid.
Si el si Dr.Dre au o pozitie foarte buna din care pot face muzica, de cate ori au chef”, considera Alex, care a inteles reteta succesului, “nu au o casa de discuri care sa le dea indicatii sau sa le impuna anumite lucruri, deci, totul tine de ei”. Eminem nu se ocupa, insa, doar de proiectele personale. Saptamana trecuta Shady Records s-a imbogatit cu doi noi membrii – Slaughterhouse si Yelawolf. “E noua generatie a Shady Records”, spunea Em, “incercam sa reconstruim label-ul, e interesant, aducem forte noi!
Asadar, cu putin noroc, Eminem va pune la pachet piesele inregistrate si un nou album va iesi pe piata!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply