23 ianuarie 2011

Acuzata ca imaginile din clipul piesei “F**kin’ Perfect” sunt prea dure, Pink isi justifica alegerea

Pink a lansat in urma cu doua zile un videoclip emotionant si pe alocuri socant la piesa “F**kin’ Perfect”. Imaginile vin cu un mesaj foarte direct, in sustinerea versurilor: nu trebuie sa va rusinati niciodata de ceea ce sunteti, pentru ca perfectiunea poate imbraca multe forme! Insa, nici nu a apucat bine Pink sa se bucure de succesul inregistrat, pentru ca valuri de critici au inceput sa curga la adresa imaginilor socante de care s-a folosit!
Artista nu s-a lasat intimidata de gurile rele si a explicat de ce a aratat in clip scvente cu auto-mutilare, tentative de sinucidere si probleme cu anorexia: pentru ca isi doreste sa ridice gradul in care oamenii constientizeaza aceste pericole!
“Pretty, pretty please/ Don’t you ever, ever feel/ Like your less than/ Fuckin’ perfect/ Pretty, pretty please/ If you ever, ever feel/ Like your nothing/ You’re fuckin’ perfect to me”, canta Pink si nu ne lasa nicio secunda sa ne indoim de calitatile pe care le avem, intr-un clip in care rolul principal este jucat de actrita Tina Marjorino, din “Napoleon Dynamite”, care intrepreteaza o femeie cu probleme in a-si construi increderea in sine, careia i-a fost greu sa isi gaseasca locul in societate. Finalul este, insa, unul fericit!
Pink a marturisit ca se astepta ca videoclipul sa atinga niste corzi sensibile, dar spera ca privitorii sa inteleaga partea pozitiva a mesajului. “Imi place ca arta sa-mi dea de gandit. Chiar daca anumite lucruri ma fac sa ma simt inconfortabil sau ma enerveaza! Si asta incerc sa fac la randul meu. Sa captez atentia si sa ridic niste probleme. Auto-mutilarea si sinuciderea sunt fete ale aceleiasi probleme! Cu siguranta multi dintre noi au vazut o serie de starlete care-si plimbau cicatricile pe un covor rosu pe undeva, in general imediat dupa ce ieseau de la dezintoxicare!”, a explicat artista.
Pink s-a tranformat, cu timpul, din persoana pusa mereu pe distractie si petreceri, intr-o femeie sensibila si matura. Clipul piesei “F**kin’ Perfect”, adresat – spune ea – celor care se simt disperati si lipsiti de importanta, dezvaluie profunzimea in care artista vede lucrurile. “Este o problema si trebuie sa o luam in seama. Putem alege sa o ignoram, la fel cum putem alege sa ignoram acest clip, dar ea nu va disparea. Nu sustin tentativele de sinucidere, sustin adolescentii cu probleme. Si vreau ca ei sa stie ca imi pasa de ei!”, a subliniat Pink.
Produs de celebrul Max Martin, “F**kin’ Perfect” este al doilea single extras de pe noul album al lui artistei, “Greatest Hits… So Far!!!”, lansat in luna noiembrie a anului trecut. Voi ce ziceti de clip si de scenele care se deruleaza in el?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply