26 ianuarie 2011

Turneul lui Katy Perry va mirosi a vata de zahar, la propriu

Posted by Admin | 26 ianuarie 2011 | Category: , , |

Fanii lui Katy Perry care vor merge la concertele din turneul ‘California Dreams’ vor avea parte de o adevarata tratatie. Turneul ei va mirosi a… bomboane. Nu, nu este o metafora! Artista are de gand sa vina cu ceva foarte original: niste aparate care sa imprastie miros de vata de zahar!
Katy Perry vrea ca la concertele ei publicul sa-si foloseasca toate simturile si nu doar auzul sau vazul: “O sa fie un turneu foarte cool, pentru ca iti va antrena toate simturile.
O sa miroasa a vata de zahar si bomboane si o sa fie extraordinar! O sa fie totul delicios!” Cei foarte pofticiosi ar trebui sa-si ia la ei un stoc de bomboane; altfel, nu vor putea rezista…
Dupa Grammys, Katy Perry va pleca in turneul, cu prima destinatie Portugalia. Ea a marturisit ca se pregateste din greu, desi… nu prea are chef! “E ca si cum m-as pregati pentru Olimpiada si as merge la sala sa ma antrenez… dar as uri antrenamentul. Dar trebuie sa merg, pentru ca show-urile vor fi foarte extenuante si trebuie sa ma misc foarte mult si sa consum foarte multa energie”, a explicat cantareata. Insa se straduieste, pentru ca simte ca are o datorie morala fata de fani:  “Nu o sa fac o avere cu acest turneu. Este ceva gen I.O.U (I owe you) pentru toata dragostea si suportul pe care mi le oferiti! Trebuie sa strang niste maini si sa imbratisez niste oameni”.

Va suferi Russell Brand dupa sotia lui cat timp aceasta va fi plecata? Katy spune ca nu, mai ales ca a fost un eveniment programat cu opt luni in avans si…probabil s-a obisnuit cu ideea: “Ne-am planuit niste intalniri, in timpul turneului. Nu va fi atat de greu, pentru ne-am pregatit cu opt luni inainte. Si, oricum ar fi, este un turneu in care trebuie sa merg”, a spus ea.
Asadar, un turneu delicios special pentru fani… ce parere aveti?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply