23 februarie 2011

Au inceput filmarile pentru clipul celui de-al doilea single de pe albumul “Michael” (video)


“Hollywood Tonight”, single extras de pe albumul post-mortem al lui Michael Jackson, va beneficia in scurt timp si de un videoclip. Filmarile au inceput deja, langa Pantages Theatre din Hollywood, iar cateva mini-clip-uri de pe platoul de filmare au ajuns pe internet.
Piesa “Hollywood Tonight”, compusa de megastar la inceputul anilor 2000, a fost podusa in colaborare cu Teddy Riley si Neff-U. Despre ce va fi vorba in clip si la ce sa ne asteptam exact nu ne putem da inca seama, dar ne putem face o idee care va atmosfera privind imaginile. Nu se stie momentan daca acesta va fi singurul decor sau vor mai avea loc filmari si in alte zone.
Piesa este folosita ca fundal sonor pentru un dans de grup, executat de mai multe persoane care imita miscarile lui Michael Jackson (dans care cu siguranta i-ar fi placut regelui muzicii pop!), avand in centru o femeie imbracata in haine asemanatoare celor purtate de acesta.
Potrivit site-ului TMZ.com, care a facut publice imaginile, echipa ar fi tras imagini chiar pentru doua clipuri, dar informatii despre cel de-al doilea nu au fost inca facute publice.

Priviti si voi mini-clipurile si spuneti despre ce credeti ca este vorba:
Partea 1:




Partea 2:



Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply