23 februarie 2011

Eminem e primul rapper care a depasit un miliard de vizionari pe YouTube

Posted by Admin | 23 februarie 2011 | Category: , |


Nominalizat la zece categorii la Premiile Grammy, Eminem a plecat de la festvitatea de decernare a distinctiilor doar cu doua statuete. Si ce daca… Iata ca in preferintele publicului rapperul se afla sus de tot! El a atins numarul impresionant de 1 miliard de vizualizari pe YouTube.
Slim Shady este primul rapper care atinge aceasta performanta. Cu aceeasi reusita se mai pot lauda doar ‘regele social media’, Justin Bieber si ‘prima doamna a Twitter-ului’, Lady Gaga. Dupa Eminem, aflat pe locul trei in acest moment ca numar de vizionari pe YouTube, vine si Rihanna, cu 979.000.000. Dar – avand in vedere ca cele mai multe click-uri i le-a adus cantaretului piesa in colaborare cu Riri, “Love The Way You Lie” – probabil ca nici roscata nu mai are mult pana sa atinga acest record.
Potrivit producatorului Alex Da Kid, care sta in spatele mega-hit-ului mantionat mai sus si cu care rapperul din Detroit lucreaza in continuare, Eminem inregistreaza non-stop, iar un nou album ar putea iesi pe piata cat de curand. “Lucram in continuu si niciodata nu stim pe ce proiecte vor ajunge piesele pe care le inregistram. Dar chimia muzicala dintre noi e extraordinara. Este persoana cu care ma rog sa lucrez toata cariera mea!“, a marturisit Da Kid. Asadar, ramaneti cu ochii pe Em!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply