22 februarie 2011

Avril Lavigne a lansat un preview la albumul “Goodbye Lullaby”

Posted by Admin | 22 februarie 2011 | Category: |


Cu aproximativ doua saptamani inainte de lansarea noului album semnat Avril Lavigne, “Goodbye Lullaby”, artista ofera curiosilor un preview de circa zece minute al intregului material. Avril incepe – asa cum ea insasi anunta – un nou capitol din viata ei, venind cu un sound mai matur si mai complex.
Nicio piesa de pe albumul care urmeaza sa iasa pe piata pe data de 8 martie nu a fost uitata in acest preview. Incepe cu un sunet de pian si primele versuri ale piesei “Black Star”, trecand apoi la melodia pe care am putut-o asculta deja “What The Hell”. Urmeaza un cantec foarte optimist- “Smile”, urmat de “Wish You Were Here”, cu un refren “damn, damn, damn” catchy si se incheie cu “Bad Reputation”, un cover dupa piesa lui Joan Jett. Ultimele patru piese din teaser vor aparea in pachetul deluxe.
Albumul acesta este diferit”, spune Avril Lavigne, cu putin timp inainte de lansare, “M-am maturizat si cred ca acest lucru se reflecta si in muzica. Nu e chiar acelasi pop-rock de pana acum, sound-ul s-a mai inmuiat si a capatat profunzine”.

Cea care a devenit cunoscuta in urma hitului “Sk8r Boi” continua sa vorbeasca in piesele sale despre experientele personale si, in consecinta, “Goodbye Lullaby” exprima o paleta intreaga de emotii… In afara unui mesaj despre libertatea personala din piesa “What the Hell”, Avril isi exprima gratitudinea fata de persoanele speciale din viata sa in “Smile”, exploreaza dinamica relatiilor in “Push”, isi arata latura vulnerabila in “Wish You Were Here”, la fel cum gaseste puterea de a incheia un  capitol din viata sa in “Goodbye”. Iata si primele fragmente din piesa, ce parere aveti despre sound-ul noului album?
Asculta mai jos preview-ul albumului:



Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply