22 februarie 2011

Lady Gaga lanseaza un nou single, clipul “Born This Way” si doneaza sange pentru propriul parfum


Fani ai lui Lady Gaga? Azi avem pentru voi vesti multe si foarte bune! Neobosita artista va pregateste o serie intreaga de surprize. In scurt timp va lansa un nou single, “Judas”, clipul pentru piesa “Born This Way” este finalizat si va aparea si el in curand, artista a filmat si pentru un documentar HBO, iar lucrul la parfumul semnat Lady Gaga a inceput deja… Dar sa le luam pe rand.
Desi primul single de pe albumul cu acelasi nume inca mai straluceste in topurile din intreaga lume, cantareata se pregateste de lansarea unei piese noi. Ieri, ea a postat pe Twitter cateva versuri din “Judas”: “I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel, but I’m still in love with Judas, Baby”.
Cu cateva ore mai tarziu, Gaga a intrat din nou in retea si a postat un update, pentru a-i tine pe fani la curent cu ce a mai facut: “Un vis devenit realitate. Am filmat pentru documentarul HBO Monsterball, dar am terminat si editarea videoclipului Born This Way. Voi reveni cu alte detalii! X”, a scris artista. Iar noi am aflat ca, insotita de tatal sau, a mers in New York pentru filmarile la documentar.

Ca de obicei, Lady Gaga a sfidat iarna de afara, mergand imbracata in chiloti, sutien, ciorapii de plasa si o geaca de piele. In maini purta manusi fara degete, cu tinte asortate modelului de pe unghii. In mana avea o bautura calda, dar nu ne facem griji ca va raci, caci nu este prima data cand artista iese aproape dezbracata la temperaturi de sub 0 grade.
Bineinteles ca aparitia pe strazile din NY a creat putin haos, caci fanii au dorit sa faca poze si sa ajunga cat mai aproape de idolul lor. Filmarile, insa, au decurs bine, fara incidente. Documentarul este regizat de coregraful cu care aceasta lucreaza de multa vreme, Laurieann Gibson si se anunta a fi extrem de interesant.
In ceea ce priveste parfumul Gaga, care va mirosi a sange si a lichid seminal, excentrica artista si-a donat din propriul sange pentru fabricarea acestuia! Asadar, fanii inraiti o vor putea purta – literalmente! – pe artista pe pielea lor. Produsul va ajunge pe rafturile magazinelor anul viitor.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply