26 februarie 2011

Eminem a depasit-o pe Lady Gaga pe Facebook

Posted by Admin | 26 februarie 2011 | Category: , |


Cine este cel mai iubit artist? Greu de spus! Pe internet, insa, lucrurile se masoara in click-uri si putem concluziona ca, cel putin pe Facebook, Eminem si-a intrecut concurenta. Slim Shady a depasit-o pe Lady Gaga, ajungand artisul in viata cu cele mai multe ‘like’-uri pe pagina de profil.
In timp ce excentrica artista are 28.872.000 de fani (un numar impresionant si deloc de neglijat), Eminem a atins recordul de 28.883.000 de fani. Dar numaratoarea continua!
Rapperul din Detroit primeste cca. 500.000 de like-uri pe zi. Daca va continua in acelasi ritm, are sanse sa il depaseasca si pe megastarul Michael Jackson, care are 29.100.000 fani.
Lady Gaga nu se supara, insa, pentru ca ea conduce pe Twitter, unde are cu aproximativ 5 milioane de fani mai mult decat rapperul. La inceputul saptamanii, Eminem ajungea la 1 miliard de vizualizari pe YouTube, devenind cel de-al treilea artist care atinge acest record, dupa Lady Gaga si Justin Bieber. Voi i-ati dat ‘like’ artistului preferat? Daca nu, grabiti-va, caci lupta continua!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply