28 februarie 2011

Inainte de lansarea noului album, Chris Brown si-a schimbat look-ul!

Posted by Admin | 28 februarie 2011 | Category: , , |


Cand a anuntat lansarea albumului “F.A.M.E”, Chris Brown promitea ca s-a schimbat si ca a devenit un alt barbat, dar si un om mai bun! Pentru ca schimbarea sa fie evidenta, Brezzy a umbat putin si la look- artistul este acum blond!
“Look at me now!”, a scris Brown pe Twitter, insotindu-si afirmatia de cateva poze in noua ipostaza. El apare in fotografii pe strada, alaturi de adorabilul catel al sau, la o masa, alaturi de mai multe persoane, dar si vazut in prim-plan, cu o caciula rosie pe cap. Ce parere aveti?
Chris Brown se pregateste de lansarea noului sau album, ‘F.A.M.E’ (Fans Are My Everything), care va avea loc pe 22 martie. Pentru inceput, el a dezvaluit tracklisting-ul materialului, pe care apar si nume precum Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Tyga, Ludacris, Benny Benassi sau Timbaland.
Din pacate, insa, cu mai putin de o luna inainte sa-si lanseze noul material, incidentul de la inceputul anului 2009, cand Brown a batut-o pe prietena sa de la acea vreme, Rihanna, a fost readus in atentia publicului, printr-un  nou set de fotografii. Doua poze foarte explicite o infatiseaza pe artista, bruneta la acea vreme, cu fata tumefiata de lovituri, cu ochii invinetiti si buza sparta. Si putem spune ca nu arata bine deloc! Chris, deranjat de acest lucru, a apreciat ca cineva incearca sa-l discrediteze, chiar inainte de lansare. Fanii, insa, nu s-au lasat impresionati si il sustin in continuare!

Pozele aici:


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply