28 februarie 2011

Lil Wayne uraste dragostea… in noul single “I Hate Love”

Posted by Admin | 28 februarie 2011 | Category: , |


In ciuda succesului pe care am vazut ca il are la femei, in clipul piesei “Bow Chicka Wow Wow”, lansat acum doua zile, ca o reusita colaborare cu Mike Posner, Lil Wayne are probleme cu dragostea!
Si cu femeile, se pare… Dacă pe “Recovery” al lui Eminem, spunea alaturi de Shady- “No Love”, acum Lil Wayne are inima franta si-si canta durerea. “But she loves me/ She loves me not/ I hate love/ Yeah I hate love/ Oh my God/ I hate love”, se plange rapperul in versuri, spunand ca nu vrea sa mai iubeasca niciodata: “I don’t wanna love no more, spare me/ You can have my heart its only dead beat/ I’m sick of the love songs and the bullshit/ When reality bites like a wolf bitch”. Asa sa fie?

Piesa este produsa in colaborare cu Detail si nu va face parte de pe albumul “The Carter 4”, pe care Lil Wayne se pregateste sa-l lanseze in aceasta primavara. Este, insa, o melodie interesanta… Dar artistul are nevoie urgenta de o petrecere, pentru a-l scoate din melancolie si a reveni la sentimente mai bune!
In alta ordine de idei, rapperul se pregateste sa revina in atentia fanilor cu un turneu. El va pleca la drum alaturi de colega sa de la Young Money, Nicki Minaj, alaturi de Rick Ross, dar si de tobarul trupei Blink 182, Travis Barker. Frumoasa combinatie, nu? Intitulat “I Am Music II”, turneul va cuprinde 24 de orase. Incepe pe 18 martie in Buffalo, New York, urmand Chicago, Cleveland, Philadelphia, Houston, Atlanta si multe altele, finalizandu-se pe 29 aprilie in Vancouver.
In ceea ce priveste albumul, LP-ul va fi unul foarte complet, pentru ca aduce laolalta atat piese scrise de Lil Wayne inainte de a intra in inchisoare, cat si melodii noi-noute.

Rapperul a povestit ca inregistrat niste piese proaspete alaturi de T-Pain si Kanye West, dar a marturisit ca nu a putut lasa deoparte nici trei inregistrari mai vechi. Lansarea oficiala va avea loc undeva in martie-aprilie, speram cat mai curand…
Pana atunci, “I Hate Love”:


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply