24 februarie 2011

Kanye West, acuzat ca a plagiat filmul “Enter The Void”, in noul sau clip “All Of The Lights”


Pentru ca se bucura de succes atunci cand lucreaza cu Rihanna, Kanye West a lansat in urma cu cateva zile un nou clip, la piesa “All of the Lights”, alaturi de roscata cantareata. Iata, insa, ca aceasta, acuzata la randul ei de plagiat in clipul piesei “S&M”, i-a adus acelasi ghinion! Rapperul american a fost acuzat ca a copiat filmul frantuzesc “Soudain le vide/ Enter The Void”, de Gaspar Noe.
Clipul o prezinta pe Rihanna, pozand in ipostaze provocatoare, in timp ce Kanye canta de pe capota unei masini de Politie. Starul nu ar fi venit insa cu o idee originala, iar videoclipul regizat de Hype Williams a copiat temele centrale din filmul “Enter The Void” (2009).
Pelicula prezinta povestea unui tanar care moare, iar spiritul sau viziteaz„ locurile pe care le-a cunoscut, in incercarea de a o ocroti pe sora sa. Asadar, povestea nu ar fi aceeasi. Similitudinile exista insa, spun mai multe voci. Criticul Linda Sharps a scris pe blogul TheStir: “Fie este un tribut adus in mod deliberat filmului, fie… nimeni nu ar fi crezut ca fanii lui Kayne West ar putea cunoaste cate ceva despre relativ obscurele melodrame frantuzesti. Greu de spus!

Piesa “All The Lights” a fost un ëall-starí single, la care West a colaborat cu nume foarte mari- Rihanna, Elton John, La Rouxís Elly Jackson, Stacy Ferguson, Kid Cudi sau Alicia Keys. Din pacate, nu toti acesti artisti au aparut in clip. Poate atunci scenariul ar fi fost altul si nu ar mai fi aparut aceste controverse…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply