24 februarie 2011

Chris Brown a dezvaluit tracklisting-ul albumului ‘F.A.M.E.’

Posted by Admin | 24 februarie 2011 | Category: , |


Chris Brown se pregateste de lansarea noului sau album, ‘F.A.M.E’, care va avea loc pe 22 martie. Pentru inceput, el a dezvaluit tracklisting-ul materialului, pe care apar si nume precum Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Tyga, Ludacris, Benny Benassi sau Timbaland.
CD-ul obisnuit contine 13 piese:
“Deuces” (explicit version) ft. Tyga & Kevin McCall;

“Up 2 You”; “No Bullsh*t” (explicit version);
“Look at Me Now” (explicit version) ft. Lil Wayne & Busta Rhymes;
“She Ain’t You”; “Say It with Me”; “Yeah 3x” (explicit version);
“Next 2 You” ft. Justin Bieber;
“All Back”;
“Wet the Bed” ft. Ludacris;
“Oh My Love”;
“Should’ve Kissed You”

“Beautiful People” ft. Benny Benassi.
Pachetul deluxe are in plus patru melodii: “Bomb” ft. Wiz Khalifa; “Love Them Girls” ft. The Game; “Paper, Scissors, Rock” ft. Big Sean & Timbaland si “Beg for It”.
Cam nehotarat, Chris Brown a schimbat denimurea albumului de trei ori pana acum. El spune ca a avut motive. “Initial, cand am pus pe hartie intregul concept, ma gandeam la ëF**k all my enemiesí, pentru ca avusesem de-a face cu o gramada de oameni fara caracter. Eram foarte suparat, nervos, frustrat… Simteam ca vreau sa fiu lasat in pace. Apoi am revenit la ganduri mai bune, am privit lucrurile cu mai multa maturitate si i-am iertat pe toti!”, a explicat Brown, la momentul in care materialul capatase denumirea de “Forgiving All My Enemies”. Mai tarziu, s-a gandit sa-si indrepte atentia catre fani, care ñ in ciuda tuturor problemelor cu care s-a confruntat ñ i-au fost mereu alaturi si l-au sustinut, iar acum – si speram sa ramana asa – materialul se numeste “Fans Are My Everything”!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply