24 februarie 2011

Lady Gaga a anuntat data lansarii clipului “Born This Way” + Artista interpreteaza single-ul acapella (video)


Lady Gaga nu isi chinuieste prea tare fanii nerabdatori. Dupa ce acum doua zile spunea ca lucrul la clipul primului single de pe “Born This Way” a fost finalizat, artista a anuntat data lansarii acestuia- 28 februarie!
Mai e putin…
O colaborare – foarte reusita tindem sa credem – intre Haus of Gaga si fotograful de moda Nick Knight, videoclipul a fost regizat de Laurieann Gibson si de Lady Gaga insasi! Secretul in ceea ce priveste povestea cu care vine clipul a fost foarte bine pastrat de intreaga echipa. Tot ce stim este ca, potrivit blogului PerezHilton.com, Lady Gaga a participat, insotita de cativa prieteni, la o petrecere de transsexuali organizata la New York la inceputul anului, in scopul de a recruta viitori colaboratori.
Surse care au participat la o petrecere de transsexuali, gazduita de Alannah Starr, au spus ca Gaga si oamenii sai au fost prezenti acolo si au cautat persoane pentru viitorul clip al pop-starului“, spunea Perez Hilton. Oricum, in patru zile ne vom lamuri cum sta treaba.

Pana atunci, insa, va prezentam o interpretare deosebita a piesei “Born This Way”, la un show al cantaretei de la Madison Square Garden. Excentrica artista s-a prezentat tot in tinuta ei din latex, stil prezervativ, alaturi de trei soliste ca backing vocals. In sala s-au aflat mai multe vedete din industria muzicala, printre care The Edge, Beyonce, Madonna si Paul McCartney, care a fost vazut dansand de mama focului! Sa ne spuneti daca v-a placut:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply