23 februarie 2011

N-Dubz ataca echipa din spatele premiilor BRIT Awards

Posted by Admin | 23 februarie 2011 | Category: , |


Membrii N-Dubz sunt suparati ca nu primesc niciodata nominalizari la BRIT Awards. In opinia lor, echipa care acorda premiile greseste, pentru ca da importanta doar pieselor de pe locurile intai, fara sa se uite si pe vanzarile, respectiv incasarile albumelor.
Rapperul Dappy Contostavloss spune: “Cred ca cei de la BRIT Awards vad succesul doar in single-urile care aung no.1. Ai doua piese pe locul intai si gata!- ai obtinut si un statut. Ei nu vad vanzarea albumelor ca pe un aspect important, iar N-Dubz chiar pe acest gen de apreciere din partea publicului se bazeaza!
Desi nu au dominat primele pozitii ale topurilor in Marea Britanie, N-Dubz au avut vanzari serioase. “Nimeni nu poate intrece vanzarile albumului nostru. Noi am vandut mai multe unitati ca jumatate dintre cei nominalizati la un loc”, a mai spus Dappy. El nu se simte, insa, frustrat in situatia data, stiind ca multi dintre artistii care au plecat acasa cu premii sunt invidiosi pe succesul lor.

N-Dubz au lansat trei albume de studio. Ultimul dintre acestea, “Love.Live.Life”, aparut in noiembrie 2010, a urmat dupa “Uncle B” din 2008 si “Against All Odds” din 2009. De curand artistii au mers la New York, pentru a se intalni cu sefii de la casa de discuri Def Jam, ca sa discute despre o posibila promovare si in Statele Unite. Piesa “Morning Star”, care beneficiaza si de un clip proaspat-lansat la inceputul acestei luni, ar putea fi primul lor hit in SUA. Voi ce parere aveti de sistemul in care se acorda premiile la BRIT Awards? Ar merita si N-Dubz sa castige ceva?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply