23 februarie 2011

Linkin Park au lansat videoclipul piesei “Burning in the Skies” (video)

Posted by Admin | 23 februarie 2011 | Category: , |


Dupa ce vocalul trupei, Chester Bennington, a fost spitalizat in urma unei infectii virale, Linkin Park s-au regrupat au plecat mai departe in turneu, alaturi de The Prodigy. Baietii si-au facut, insa, timp si pentru fanii care nu au posibilitatea de a asisa la show-urile lor si au scos un clip pentru piesa “Burning in the Skies”.
Linkin Park propun in acest videoclip un scenariu inedit- o explozie, venita pe neasteptate, care schimba viata unor persoane alese la intamplare. Inainte de tragicul eveniment, ii putem vedea pe oameni in rutina lor zilnica. O familie, sot si sotie, priveste la televizor; un grup de tineri dau o petrecere; o fata citeste in camera ei; un copil care nu are chef sa doarma se joaca la lumina unui felinar, iar doi indragostiti privesc orasul din masina, de la inaltime… Totul se intrerupe, insa, brusc!
I’m swimming in the smoke of bridges I have burned/ So don’t apologize I’m losing what I don’t deserve“, concluzioneaza Chester Bennington.

“Burning in the Skies” este cel de-al treilea single extras de pe albumul “A Thousand Suns”, iar clipul este regizat de Joe Hahn. Materialul, care s-a vandut ñ din luna septembrie si pana acum ñ in 630.000 de copii, este primul album dupa “Minutes to Midnight” din 2007 si se pare ca nu va mai dura mult pana ce trupa va scoate piese noi.
Si, in afara de muzica, membrii Linkin Park fac si acte de caritate. Cate 1$ din fiecare bilet vandut la concertele lor va fi donat intr-un fond de intrajutorare a persoanelor afectate de dezastre naturale.
Iata si clipul, va place?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply