01 februarie 2011

Ne-Yo va colabora cu Bruno Mars

Posted by Admin | 01 februarie 2011 | Category: |

Cantaretul american de R&B Ne-yo se afla in discutii cu Bruno Mars. Cei doi ar putea inregistra cel putin o piesa impreuna cat de curand. Ei se gandesc de multa vreme la aceasta colaborare, insa nu au reusit sa se organizeze pana acum si sa puna lucrurile in practica.
Pe langa faptul ca au ajuns pe primele pozitii ale topurilor ca artisti solo, cei doi mai au ceva in comun- in prima faza si-au facut un nume compunand piese pentru alti cantareti. Ne-yo a scris melodii pentru Leona Lewis, Alexandra Burke sau Sugarbabes, in timp ce Bruno Mars a lucrat cu artisti precum Ke$ha sau Cee Lo Green.
Fiindu-le usor sa se adapteze la lucrul in echipa, un duet intre cei doi ar putea deveni mare hit!
Toate la timpul lor insa – este deviza lui Mars, care considera ca lucrurile se intampla mereu atunci cand trebuie. Artistul in varsta de 25 de ani a afirmat chiar cu ceva timp in urma ca – surprinzator! – este bucuros de faptul ca nu a avut succes mai devreme. Bruno s-a mutat din Hawaii in California si a semnat cu Motown Records la 18 ani. Lucrurile nu au mers foarte bine la vremea respectiva, iar artistul nu a reusit sa atraga atentia publicului. “Eram ceva cam tanar. Am plecat din Hawaii si am inceput sa cant o serie de cover-uri. Nu-mi dadeam seama ce presupunea sa fii un artist adevarat, complet. Eram orb!“, a explicat el, punand totul pe seama varstei. A mers totusi mai departe si a invatat sa compuna melodii si sa isi astearna ideile pe hartie. “Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lovit succesul mai devreme!”, a declarat el.

Asadar, speram ca timpul unui duet Ne-yo – Mars sa vina cat mai repede. Voi ce ziceti de initiativa lor?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply