01 februarie 2011

Rihanna, sexy si rea in clipul piesei “S&M” (video)

Posted by Admin | 01 februarie 2011 | Category: , |

Mult-asteptatul videoclip al piesei “S&M” de pe ultimul album al Rihannei, “Loud”, a fost in sfarsit lansat! Dupa ce artista ‘ne-a facut pofta’ cu o serie de fotografii si filmulete, putem sa ne satisfacem acum curiozitatea. Clipul nu vine doar cu scene legate de versurile foarte kinky ale piesei, ci face referire si la manipularea prin mass media.
Rihanna nici nu-si putea alege un moment mai bun pentru a lansa acest clip. Saptamana trecuta ea a fost implicata intr-un scandal sexual. O tanara de la Hollywood a pus la indoiala orientarea sexuala a frumoasei roscate, sustinand ca au avut relatii intime.

Rihanna raspunde, insa, presei bagacioase prin acest clip, unde rade putin de reporterii foarte creduli, care speculeaza mereu subiectele de scandal. Ea loveste – prin imagini pline de semnificatie – in  ziarele tabloide, sugerand ca acestea au ‘talentul’ de a rastalmaci cuvintele si de a denatura adevarul.
O avem pe cantareata in mai multe ipostaze: la ‘conferinta de presa’, imbracata intr-o rochie confectionata din taieturi de ziare, in fata unor jurnalisti supusi, cu scotch la gura; in rolul unei stapane de barbat-catel; intr-o camera securizata, in ‘camasa de forta’; in rol de iepuras playboy si alte cateva pe care va lasam sa le descoperiti singuri… Va spunem, insa, ca Rihanna a schimbat o gramada de costume la filmarile acestui clip spectaculos!
“Sex in the air, I don’t care, I love the smell of it/ Sticks and stones may break my bones, but chains and whips excite me”, canta Rihanna fara vreo urma de falsa pudoare.

Va invitam sa vedeti si voi clipul si va reamintim ca roscata va mai aparea – in curand – in doua videolcipuri: “Fly” al lui Nicki Minaj si “All of the Lights” al lui Kanye West.



    Currently have 0 comentarii:


    Leave a Reply