14 februarie 2011

Premiile Grammy 2011: Lady Gaga ‘a renascut’ pe scena (video)

Posted by Admin | 14 februarie 2011 | Category: |


Lady Gaga, excentrica asa cum ne-am obisnuit, nu a dezamagit nici de data aceasta: ea a aparut pe covorul rosu de la Grammys intr-un ou. Daca initial aparitia sa nu prea avea sens, in momentul in care si-a inceput reprezentatia lucrurile s-au clarificat. Artista a cantat noul sau single, “Born This Way”, pentru prima data live in fata unei audiente numeroase.
Gaga ‘a renascut’ dintr-un ou pe scena de la Grammy Awards. Imbracata intr-un outfit de culoarea pielii, cu o palarie imensa pe cap, cantareata a coborat intre dansatori, avand un look asemanator celui de pe coperta single-ului. Cu un ruj negru pe buze, machiaj in stil ochi de pisica si umerii inaltati, Lady Gaga a ridicat publicul in picioare cu imnul sau pentru comunitatea LGBT- “No matter gay, straight, or bi, lesbian, transgendered life/ I’m on the right track baby/ I was born to survive”.
La jumatatea piesei, artista a trecut si pe la orga, unde a cantat inconjurata de capete de manechine, transformand piesa de club intr-o puternica balada. Apoi dansatorii si-au scos costumele din latex, parand ca au ramas goi. Gaga li s-a alaturat, incheind piesa in strigatele de bucurie ale publicului.

Sa nu credeti, insa, ca un show atat de interesant a fost pus in scena fara efort. Gaga si-a dorit sa fie o artista desavarsita pana la capat si – inainte de Grammys – ea a petrecut circa trei ore in ou, respirand cu ajutorul unei masti de oxigen! Fanii au primit pe Twitter, cu cateva ore inainte de eveniment, mesajul – “Aici este Nicola, Haus of Gaga: Gaga este in incubatie. Reprezentatia din aceasta seara se face in colaborare cu Hussein Chalayan si House of Mugler”. O reprezentatie reusita, am spune noi. Voi ce parere aveti?
Si sa nu uitam… Lady Gaga a plecat acasa cu trei premii Grammy: ‘Best Female Pop Vocal Album’ pentru “The Fame Monster”, ‘Best Female Pop Vocal Performance’ pentru “Bad Romance” si ‘Best Short Form Music Video’ tot pentru “Bad Romance”.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply