14 februarie 2011

Urmareste aici teaser-ul videoclipului ‘Lonely Heart’ de la Radio Killer

Posted by Admin | 14 februarie 2011 | Category: |


‘Lonely Heart’, single semnat de Radio Killer, a fost lansat abia acum doua luni de zile, iar pana acum a ajuns sa fie melodia preferata a mii de oameni. Single-ul va beneficia si de un videoclip care va fi lansat saptamana aceasta, insa pana atunci, cei de la HaHaHa Production ne-au pregatit un mic teaser.
Foarte interesant este ca la filmare au participat nu mai putin de 100 de fani Radio Killer  alesi tocmai pe criteriul “party addicted”.
Nu ne-am dorit sa trucam nimic. La castingul pentru figuranti singurul criteriu dupa care ne-am ghidat a fost -cat de mult iti place sa te distrezi?-. In acest fel, cred eu,  am reusit sa transpunem energia piesei in cele mai vii si naturale momente… nu ai cum sa vezi acest clip si sa nu-ti doresti sa dai si tu o petrecere acasa sau sa mergi in club. ” a declarat Iulian.
Iar daca nu mai rezistati sa asteptati foarte mult timp, e posibil ca acest videoclip sa fie lansat mai repede decat credeti. Pana atunci insa aruncati un ochi pe teaserul Lonely Heart:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply