28 martie 2011

50 Cent a lansat o piesa noua

Posted by Admin | 28 martie 2011 | Category: , |


Cineva sa sune la 911, pentru ca 50 Cent a pus mana pe un pistol si este foarte nervos! Dupa ce si-a amenintat dusmanii in piesa freestyle “6 Out of 6”, iar pe noi ‘ne-a amenintat’ cu un album extrem de dur pe care vrea sa-l lanseze anul acesta, rapperul revine cu un nou track, “Call 911”.
50 Cent a anuntat la inceputul lui 2011 ca lucreaza la un album foarte ‘greu’, care ar fi deja finalizat in proportie de 80% si care este un atac direct catre cei care il subestimeaza. El canta:

“I cut clean through your face/ See your teeth through your cheek/ Seconds before you start to leak all over the street”.

In ultima vreme, mogulul rap a lansat o serie de tweet-uri in care-l ataca pe rivalul sau, Ja Rule, care a pledat recent vinovat pentru evaziune fiscala de 3 milioane de dolari. Acesta sa fi fost sursa de inspiratie pentru aceasta piesa?
Daca melodia va fi inclusa pe albumul “Black Magic” nu se stie inca. Acesta ar fi cel de-al cincilea album de studio al artistului, dupa “Get Rich or Die Tryin’” din 2003, “The Massacre” din 2005, “Curtis” din 2007 si “Before I Self Destruct” din 2009.
Va lasam sa ascultati melodia si asteptam parerile voastre.

Currently have 1 comentarii:

  1. suna bine


Leave a Reply