24 martie 2011

Albumul comun al lui Jay-Z cu Kanye West este aproape gata

Posted by Admin | 24 martie 2011 | Category: , |


Doar cateva mici completari ii despart pe Jay-Z si Kanye West de un album finalizat, iar pe noi de a asculta un material care se anunta foarte interesant. Cei doi rapperi se grabesc sa termine cat mai repede “Watch The Throne”, pentru a-l livra publicului nerabdator.
Producatorul Guru, care lucreaza alaturi de cele doua superstaruri, spune ca cea mai mare parte a albumului este gata: “Acum trag de Jay si Kanye sa se grabeasca sa finalizeze ‘Watch The Throne’, pentru ca lumea trebuie sa il asculte!“Mai are nevoie de cateva completari, artificii, lucruri de genul. Dar miezul este deja format. Kanye a luat tot ce au facut producatorii care contribuie la album si a adaugat in material, iar eu il consider un geniu”, a mai spus acesta.

O piesa de pe “Watch The Throne” a fost deja lansata digital, insa prietenul celor doi, rapperul Talib Kweli, spune ca nu este reprezentativa pentru intreg albumul. “M-am mirat cand au lansat ‘H.A.M’ ca prim single. Cred ca este ultima melodie la care ma asteptam, dar cu siguranta au niste asi in maneca si niste planuri”, a explicat acesta, “si-n plus, au cateva piese la care chiar nu v-ati gandi… Au facut treaba buna in a acoperi toate aspectele, din ce am ascultat eu”.
Din pacate, o data oficiala de lansate a mult-asteptatului album nu a fost anuntata inca. Dar se pare ca nu mai dureaza foarte mult si unul dintre materialele care concureaza la titlul de ‘albumul anului’ va iesi pe piata!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply