24 martie 2011

Jennifer Lopez amana, din nou, lansarea albumului “Love?” pentru luna mai

Posted by Admin | 24 martie 2011 | Category: , , , |


S-ar parea ca e la moda printre artisti sa amane lansarea unui album. Iar J-Lo vrea sa fie foarte ‘moderna’ si amana, pentru a treia oara, data la care “Love?” va iesi pe piata. Nu vom mai asculta cel de-al saptelea material al cantaretei in luna aprilie, ci in mai.
Cu cateva zile in urma aflam ca insasi Lady Gaga a compus doua piese pentru acest album, iar una dintre ele – “Invading My Mind” – ajungea chiar pe internet. Mai mult, Jennifer Lopez anunta si faptul ca urmatorul single va fi o colaborare cu Lil Wayne, se va intitula “I’m Into You” si va iesi pe piata pe 5 aprilie. Intre timp am mai aflat ca alte doua piese vor fi lansate in luna aprilie: “Papi” pe 19 si “Love?” pe 26.
De ce a fost, insa, amanat albumul? S-ar parea ca JLo nu s-a hotarat asupra trackinglist-ului. “Sunt foarte mandra de acest album, iar editarea lui este foarte grea, pentru ca am lucrat din greu in ultimii doi ani si ceva. Am inregistrat circa 20 de piese si, evident, nu voi pune 20 de melodii pe album. Asadar, trebuie sa renunt la cel putin opt si… mi se rupe sufletul”, a explicat ea.

Dupa o perioada in care ‘si-a luat liber’ din industria muzicala, Jennifer vrea sa revina cu un album foarte puternic, care sa merite toata atentia fanilor. De aceea, vrea sa fie 100% multumita de produs. “E un proiect important pentru mine si nu vreau sa ma grabesc sa scot pe piata ceva in care sa nu cred 100%”, a mai spus JLo.
“Love?” este primul album dupa “Brave” din 2007 si cel de-al saptelea material de studio, dupa “On the 6” din 1999, “J.Lo” din 2001, “This is Me…Then” din 2002, “Rebirth” din 2005 si “Como Ama una Mujer” din 2007.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply