26 martie 2011

Beyonce lucreaza la album alaturi de Frank Ocean

Posted by Admin | 26 martie 2011 | Category: , |


Chiar daca nu am mai auzit mare lucru despre ea, Beyonce a muncit din greu in ultima perioada la noul sau material discografic, care – potrivit zvonurilor – nu este departe de finalizare. Artista nu s-a grabit totusi prea tare sa termine albumul, spunand ca va mai lucra la el oricat ar fi nevoie pentru a iesi perfect. Pe o scena dominata acum de Britney Spears si Lady Gaga, cantareata stie ca trebuie sa vina cu piese cat mai interesante.
Artista a afirmat si faptul ca are de gand sa apeleze la o schimbare de stil muzical, pentru a intra in ton cu tendintele momentului. Intr-un interviu acordat cu cateva luni in urma, spunea ca planuieste sa amestece mai multe genuri pe care le indrageste, iar piesele sale vor fi mai greu de incadrat la R&B. Mai mult, ar incerca sa-si creeze propriul stil.
Membru al trupei Odd Future, cunoscut pentru colaborarile din trecut cu Justin Bieber si Brandy, Frank Ocean a postat pe Twitter o poza cu el alaturi de frumoasa cantareata, insotita de textul:

“Aceasta este camera in care lucrez zilele acestea. Nu vreau sa ma laud, dar e ceva extraordinar. Beyonce…imi canta piesele! Daca timpul s-ar opri chiar acum, ultimele doua saptamani ar fi printre cele mai tari din existenta mea limitata de pe Pamant”.
In afara de Ocean, Beyonce a mai lucrat la acest nou material cu Ne-Yo, Jim Jonsin si The Dream, iar – mai nou – s-a auzit ca a colaborat si cu Dj-ul producator Diplo, dar si cu trupa noise punk-rock Sleigh Bells. Acesta ar fi cel de-al patrulea material de studio al sau, dupa ‘Dangerously in Love’ din 2003, ‘B’Day’ din 2006 si ‘I Am… Sasha Fierce’ din 2008. Si se anunta interesant…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply