28 martie 2011

B.o.B raspunde atacurilor celor de la Odd Future, in piesa “No Future”

Posted by Admin | 28 martie 2011 | Category: , , |


Nu ne plac scandalurile din industria muzicala, dar – cand acestea sunt sursa de inspiratie pentru artisti si se finalizeaza cu cateva piese interesante – lucrurile nu mai arata la fel de urat… Atacat de baietii de la Odd Future Wolf Gang, B.o.B a reactionat printr-o piesa in care arunca nervos cu rime ironice.
If I was you I would be a little more cautious/ I’m way too high for you to look at/ The future ain’t looking promising for these rookies”, canta B.o.B in melodia “No Future”. Anterior, Odd Future se luau de el, dar si de alti artisti in piesa “Yonkers”: “(What you think of Hayley Williams) F**k her, Wolf Haley robbin’ ‘em/ I’ll crash that f**kin’ airplane that that fa**ot ni**a B.o.B is in/ And stab Bruno Mars in his goddamn esophagus/ And won’t stop until the cops come in.” Cam nervosi baietii, nu?

Imediat ce  melodia a inceput sa faca inconjurul site-urilor web, Tyler de la Odd Future scria pe Twitter: “Whoa, nu pot sa cred ca ‘No Future’ este un atac! Dar trebuie sa recunosc ca nu l-am mai vazut niciodata pe B.o.B cantand asa. M-a luat prin surprindere, caci nu suna rau deloc”. Si trebuie sa recunoastem ca si pe noi ne-a surprins! Numai ca Tyler nu s-a oprit aici cu comentariile. Pentru a-l mai enerva putin pe B.o.B, a adaugat: “Cu toate acestea, tot detest piesa Airplanes. Are aceeasi linie melodica cu mizeria de ‘Love The Way You Lie’ sau ‘One Song’ de la Katy Perry”. Asa sa fie?
Iata si melodia. Sa ne spuneti ce parere aveti:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply