28 martie 2011

Lil Wayne vrea sa colaboreze cu Paris Hilton

Posted by Admin | 28 martie 2011 | Category: , |

In fiecare an, la sfarsitul lunii martie, are loc decernarea celor mai importante premii muzicale din Canada. “Juno Awards 2011″ s-a desfasurat pe data de 27 martie, in Toronto, la Centrul Air. Artistii cu cele mai multe nominalizari au fost Drake si Justin Bieber, dar – dintre cei doi – doar starul adolescent s-a ales cu premii.
Justin Bieber a pus mana pe primele sale distinctii de la Juno Awards. Oarecum previzibil, acesta a primit ‘Fan Choice Award’, o categorie la care publicul voteaza, dar si ‘Pop Album of The Year’, cu “My World 2.0″.
Idolul adolescentilor nu a reusit sa ajunga la ceremonie, pentru ca se afla in turneu in Europa. A trimis totusi o inregistrare video, in care a multumit tuturor celor care l-au sprijinit in ascensiunea sa. “Vreau sa le multumesc tuturor pentru ca au crezut in mine! In primul rand, ii multumesc mamei mele pentru ca m-a crescut in Canada. Ii multumesc si tatalui meu, dar si fratelui si surorii mele, pentru ca – vedeti voi – sunt atat de dragalasi. Va iubesc pe toti. Sunteti extraordinari!“, a spus acesta emotionat.

Bieber ar fi putut primi trei premii, insa a pierdut la categoria ‘Artist of the Year’ in fata lui Neil Young. Rockerul, veteran in industrie, facea referire in speech-ul sau la tanarul artist: “Justin Bieber, ce pot sa zic? Tipul este senzational. Si multi alti artisti tineri sunt exceptionali. Am avut si eu 16 ani candva… E fantastic. Are niste miscari interesante, nu?“. Neil a primit si premiul pentru ‘Adult Alternative Album of the Year’.
Bieber si Young nu sunt, insa, cei mai mari castigatori. Cu cele mai multe premii au plecat Arcade Fire. Acestia au castigat la categoriile ‘Best group’, ‘Best Album’ cu “The Suburbs”, ‘Best Songwriter’ pentru “Ready to Start,” “We Used to Wait” si” Sprawl II”, dar si la ‘Non-televised Best Alternative Album’.
Iata si lista castigatorilor:
ALBUM OF THE YEAR – “The Suburbs”, Arcade Fire
ARTIST OF THE YEAR – Neil Young
GROUP OF THE YEAR – Arcade Fire
NEW ARTIST OF THE YEAR – Meaghan Smith
SONGWRITER OF THE YEAR – Arcade Fire ìReady To Startî | ìWe Used To Waitî | ìSprawl II (Mountains Beyond Mountains)î

POP ALBUM OF THE YEAR – “My World 2.0″, Justin Bieber
JUNO FAN CHOICE AWARD ñ Justin Bieber
SINGLE OF THE YEAR – Waviní Flag Young Artists for Haiti Universal

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply