26 martie 2011

Britney Spears e super-hot in pictorialul pentru booklet-ul albumului “Femme Fatale”


Mai sunt numai patru zile pana cand Britney Spears va lansa – in sfarsit! – noul album, “Femme Fatale”. Desi toate piesele au ajuns deja pe internet, artista nu-si face griji in privinta vanzarilor. Ea are si un as in maneca- fotografiile pentru booklet-ul albumului!
Suntem siguri ca, dupa ce o vor vedea pe Britney in postura de femeie fatala, sexy si foarte fresh, multi vor cumpara imediat albumul. Ea apare in mai multe ipostaze: intr-un corset negru cu bulinute albe si pantofi cu toc, in lumina soarelui, privind pe fereastra; dar si imbracata ca de bal, cu o rochie neagra, crapata pe picior, manusi de piele pana peste cot si bijuterii stralucitoare.
Cantareata in varsta de 29 de ani a lucrat la “Femme Fatale” alaturi de producatorii de cursa lunga Max Martin si Dr.Luke si, in premiera, cu will.i.am de la Black Eyed Peas. A rezultat – spune ea – “un album mai intunecat si mai dur ca cele precedente”. Si, intr-adevar, nu putem sa nu remarcam ca soundul este diferit de albumele anterioare. “Am vrut sa vin cu ceva complet diferit de ‘Circus’ si, in general, de toate inregistrarile mele precedente”, a explicat Britney. Ea a subliniat ca nu vrea sa se alature artistilor care uneori canta piese care nu ii reprezinta, pentru a satisface gusturile caselor de discuri, iar muzica sa reflecta starea de spirit.
Voi ce ziceti, va da Britney Spears lovitura cu noul sau album?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply