26 martie 2011

Jessie J s-a lovit la spate in timpul filmarilor la clipul “Nobody’s Perfect”


Nimeni nu e perfect, nici macar Jessie J. Dar stim ca artista incearca tot posibilul pentru a-si multumi fanii. Aceasta s-a ales cu dureri groaznice de spate, in timpul filmarilor la un nou videoclip, unde si-a fortat organismul de dragul artei…
Ma doare cumplit spatele”, scria Jessie pe Twitter, “Insa dau orice pentru Nobody’s Perfect. Sunt in dureri azi”.  Apoi adauga: “A meritat totusi, pentru ca va iesi un clip extraordinar. Am facut toate cascadoriile”. “Nobody’s Perfect” este cel de-al doilea single de pe albumul de debut al cantaretei si urmeaza sa fie promovat incepand cu luna viitoare.

In alta ordine de idei, Jessie J sustine ca se straduieste sa nu fie suparata ca dorinta ei de a compune o piesa pentru noul album al lui Britney Spears a fost refuzata de printesa muzicii pop. Ea a scris o melodie pentru Britney, insa aceasta nu a inclus-o pe “Femme Fatale”. “Probabil ca a colaborat cu compozitori mult mai mari ca mine. Simplul fapt ca am avut ocazia de a scrie pentru ea este incredibila. Ca si compozitor, inca mai am de facut pasi mici… Dar sa stiti ca era un cantec foarte bun!”, a spus Jessie. Iar interesul ei pentru Britney nu a scazut: “O iubesc pe Britney Spears pentru ca este Britney Spears si nimeni nu ii poate lua ce este al ei”.
Iar in ceea ce priveste activitatea proprie in calitate de cantareata, dupa ce a lansat albumul de debut “Who You Are”, Jessie J anunta ca are deja cateva piese pentru un nou material!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply