30 martie 2011

Chris Brown a oferit un show de exceptie la postul tv ABC

Posted by Admin | 30 martie 2011 | Category: , |


Chris Brown a avut ‘o revenire’ spectaculoasa pe scena muzicala. Si la fel de spectaculoasa a fost si reprezentatia sa din studioul postului de televiziune ABC, unde artistul a  cantat doua piese de pe noul sau album, “F.A.M.E”.
Brown a aparut in emisiunea “Dancing With the Stars” dansand in ploaie, intre niste tomberoane de gunoi, imbracat intr-un costum elegant rosu. “Hei, e Chris Brown”, striga un copil din echipa sa de dansatori, iar distractia incepe… Show-ul a debutat cu piesa “Yeah 3X”, iar Brown nu s-a rezumat la a canta, ci a venit cu niste miscari de dans spectaculoase.

A urmat apoi o interpretare a piesei ceva mai vechi “Forever”, revenind apoi la albumul “F.A.M.E” cu “Beautiful People”. Chris si-a schimbat hainele, trecand la un costum alb si a fost in permanenta inconjurat de dansatori, imbracati in outfituri futuriste.
Judecand dupa ropotele de aplauze si strigatele de bucurie, publicul a fost mai mult decat incantat de reprezentatia cantaretului de R&B. Show-ul spectaculos a fost cadoul de impacare al artistului pentru postul tv. Cu o saptamana in urma, acesta s-a aratat iritat de intrebarile pe care i le-a adresat moderatoarea unei emisiuni, care faceau referire la incidentul din trecut si, iesit din studio, a spart un geam. Lucrurile s-au clarificat, insa, iar – dupa acest show – suntem siguri ca reprezentantii postului nu mai sunt suparati!
In urma cu o saptamana Chris Brown isi lansa noul album, “F.A.M.E” (“Fans Are My Everything”), care a fost foarte bine primit de critici, dar mai ales de public. Urmatorul pas al artistului va fi un turneu de promovare.
Yeah 3X:


Forever & Beautiful People:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply