25 martie 2011

Far East Movement si Snoop Dogg petrec in clipul piesei “If I Was You (OMG)”


OMG ce petrecere au dat cei de la Far East Movement. Si l-au invitat si pe Snoop Dogg alaturi de ei. Grupul de hip-hop-eri de pe Coasta de Vest sunt inconjurati de femei, iar un Dj pune piesa lor “If I Was You (OMG)”…in noul clip!
Filmat in barul La Cita, videoclipul are si doua aparitii interesante- a cantaretei Natalia Kills si a modelului Rosa Acosta. Acestea se lupta in ring, spre deliciul unui public numeros.
Piesa “If I Was You” apare pe albumul de debut al celor de la Far East Movement, lansat in octombrie 2010. Plin cu ‘imnuri’ de club, CD-ul este descris ca fiind soundtrack-ul vietii lor. “Am reusit sa facem un album alternative-pop, dupa ce am combinat inspiratia din hip-hop, electro, pop si rock alternativ. Tot ce aveti pe iPod”, au explicat ei. Iar in ceea ce priveste clipul… “Am vrut sa punem in imagini esenta piesei- clasicul West Coast, cu Snoop Dogg si Dj in ring. E un club electro, un bar pe care oamenii pun stapanire, il acapareaza si se distreaza toata noaptea”, au mai explicat ei.

Dupa o serie de concerte in America de Nord, acestia au de gand sa reia promovarea albumului incepand cu data de 2 iulie. Recent au anuntat si un turneu in U.K. Iata si clipul:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply