25 martie 2011

Katy Perry s-a transformat in extraterestru, pentru clipul piesei “E.T”

Posted by Admin | 25 martie 2011 | Category: , , |


Katy Perry se pregateste sa lanseze – pe 31 martie – un nou videoclip, pentru piesa “E.T”. Nu stim care va fi povestea clipului inca, dar pe internet au ajuns o serie de fotografii care o infatiseaza pe artista cu noul sau look extrem de interesant!
Piesa ne introduce intr-o lume pe care nu o putem vedea, a extraterestrilor, pe care Katy o adora si in care crede cu tarie. “Piesa E.T vine cu o metafora despre gasirea cuiva dintr-o alta lume. Caci altfel…cum m-ar putea iubi cineva asa?”, spunea Perry in urma cu ceva vreme. “Desi e doar o metafora, sa stiti ca sunt foarte interesata de aceste lucruri”, adauga ea.

Iar cu noul sau look, putem jura ca artista vine dintr-o cu totul alta lume! Fara multe efecte speciale, ci doar din machiaj, echipa artistei a reusit sa o transforme intr-un adevarat extraterestru. Mai mult, un clip postat pe pagina de Facebook a cantaretei vine cu un tutorial din care doritorii pot invata sa se transforme si ei… Oare – pe modelul Lady Gaga, care a dat nastere unei noi rase – incearca si Katy Perry sa-si construiasca o armata de fiinte dupa chipul si asemanarea sa?
In mai putin de o saptamana vom afla, dupa ce vom putea viziona clipul in care artista apare alaturi de Kanye West. In urma cu cateva zile, era lansat si un teaser, destul de interesant. Extras de pe albumul lansat in vara lui 2010 de Katy, “Teenage Dream”, piesa “E.T” sta momentan pe locul 3 in Billboard Hot 100. Desi initial artista canta singura aceasta melodie, a decis sa adauge si versurile lui Kanye in versiunea de radio.


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply