25 martie 2011

Lil Wayne: Am o piesa care-i va face pe ceilalti rapperi sa-si incheie activitatea


Lil Wayne se pregateste de lansarea noului album, “Tha Carter IV”, in valoarea caruia are extrem de multa incredere. Dupa cele opt luni in care a fost inchis, rapperul s-a trezit plin de inspiratie si a muncit din greu la noul material, care va iesi pe piata pe 16 aprilie.
MC-ul de la Young Money se lauda cu albumul, dar in special cu o anumita piesa de pe acesta- “Wayne’s World”. “E mult rap pe acest track”, explica Weezy, “Si vreau ca toti rapperii s-o asculte si sa zica- Renunt! Ma duc sa fac piese de club”. V-a facut curiosi? In curand vom vedea cum este primit albumul…

Wayne a confirmat ca “Tha Carter IV” este finalizat. Pana la noi informatii si trackinglist-ul final, stim ca pe material apar ca invitati special Nicki Minaj, Rick Ross si Drake. Rapperul a mai povestit ca inregistrat niste piese proaspete alaturi de T-Pain si Kanye West, dar a marturisit ca nu a putut lasa deoparte nici trei inregistrari mai vechi, dinainte sa intre in inchisoare.
Momentan Lil Wayne se afla in turneu alaturi de colega sa de la Young Money, Nicki Minaj si tobarul trupei Blink 182, Travis Barker.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply