24 martie 2011

Top – Cei mai tari parinti din industria muzicala

Posted by Admin | 24 martie 2011 | Category: , |


In timp ce majoritatea interpretilor trebuie sa astepte o vreme pana cand ating o anumita varsta pentru a-si incepe cariera muzicala, unii dintre ei se nasc binecuvantati cu niste parinti adevarati.
Unii parinti de vedete si cei mai extremi, tind sa ramana implicati in cariera progeniturilor, chiar daca in viata lor au intervenit deja niste impresari si producatori profesionisti. Parintii renunta la cariera lor personala si se implica din ce in ce mai mult in cariera copiilor lor.
Unii o fac pentru bani, altii urmaresc faima, iar unii cred ca ei stiu ce este mai bine de facut. Mai jos am strans o lista cu celebritati populare in acest moment si parintii acestora.
Justin Bieber si Pattie Mallette

Mama lui Justin Bieber, Pattie Mallette, i-a dat nastere fiului ei in Ontario, cand aceasta avea o varsta destul de apropiata cu cea a lui Justin de acum. Povestea descoperirii lui Bieber este deja legendara: dupa ce Justin a castigat un concurs local de cantat, Mallette a postat un clip cu interpretarea acestuia pe Youtube. Ea a continuat sa posteze clipuri cu fiul ei, pana cand Justin a fost descoperit de Scooter Braun. Cu toate ca Justin este impresariat de Braun si Usher, Mallette are grija de fiul ei – se duce cu el in turnee si il sustine pe contul personal de Twitter mai ceva ca o majoreta.

Biografia ei? “Da, Justin Bieber este fiul meu. Am o multime de calitati pe langa asta haha! Pe bune.

Michael Jackson si Joe Jackson
Michael Jackson poate ca a fost Regele Muzicii Pop, insa acesta nu a incetat niciodata sa raspunda in fata tatalui sau, Joe. Patriarhul familiei Jackson avea o mica afacere in Gary, Indiana, iar tendinta lui catre abuz fizic si emotional este foarte bine documentata.
Responsabil pentru crearea trupei Jackson 5 – care era compusa din fii sai Jackie, Tito, Jermaine, Marlon si Michael – Joe si-a insusit rolul de impresar pentru mai multi ani, cu toate ca puterea lui asupra formatiei a scazut dupa ce presedintele Motown Records, Barry Gordy, a devenit interesat de Jackson 5 si fii lui au inceput sa paraseasca firma de impresariat a tatalui lor (care se ocupa si de reprezentarea lui Janet, La Toya si Rebbie).
Cu toate ca fratii lui au decis sa taie legaturile personale cu tatal lor, Michael a ales sa intretina relatia cu Joe, onorandul anual cu “Ziua Joseph Jackson” la ferma Neverland. Pe langa asta, Michael l-a iertat pe tatal lui in mod public.





Britney Spears si Lynne Spears

Cand Britney Spears avea 8 ani de zile, mama ei a adus-o din Kentwood, Louisiana la o auditie pentru emisiunea The Mickey Mouse Show, in Atlanta. Dupa ce a aflat ca este prea mica pentru auditie, Lynne a inscris-o pe Britney la Scoala Profesionala de Arte ale Interpretarii din New York, acest lucru aducandu-i un rol intr-un spectacol muzical.
Dupa ce Britney a devenit brusc cunoscuta, Lynne a pierdut controlul fiicei ei (sa nu mai mentionam faptul ca Jamie Lynn – sora lui Britney – a ramas insarcinata la varsta de 16 ani). Dupa un numar de scandaluri publice, inclusiv dupa ce Lynne sustinea ca Britney a fost drogata de fost manager Sam Lufti, cele doua se pare ca s-au impacat – cu toate ca momentan tatal cantaretei a preluat rolul de conservator legal, controland astfel toate bunurile detinute de fiica lui.


Willow Smith si Will Smith
Cand unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood este tatal tau, nici nu trebuie sa faci mari eforturi pentru a fi remarcata. Cu toate astea, Will Smith crede ca este necesar ca progeniturile lui sa aiba implementata o etica a muncii inca de la o varsta mica. In 2006, Jaden Smith – fiul, care pe atunci avea varsta de 8 ani – a jucat alaturi de tatal sau in filmul The Pursuit of Happyness. Cu toate ca Willow are semnat un contract cu firma de impresariere a lui Jay-Z, tatal ei nu are deloc un rol pasiv in cariera ei: momentan Will Smith lucreaza impreuna cu fiica lui la un film.


Beyonce Knowles si Matthew Knowles

In 1995, Matthew Knowles si-a dat demisia de la locul de munca pentru a deveni impresarul Destiny’s Child. El se ocupa de line up, organizarea de concerte in Houston si pregatirea fetelor prin exercitii de cantat si de dansat. Cand efortul lui a fost rasplatit de un contract cu casa de discuri Columbia, el a continuat sa mentina controlul grupului, iar interesele fiicei lui – Beyonce – au devenit prioritate.  In 1999, plangandu-se din cauza favoritismului, membrele LaTavia Roberson si LaToya Luckett au cerut o schimbare, trezindu-se apoi ca sunt eliminate din trupa.
Matthew se ocupa acum de impresarierea lui Beyonce, cu toate ca era sa-si piarda slujba dupa ce cantareata a aflat ca acesta si-a inselat sotia cu actrita Alexsandra Wright.

Jessica si Ashlee Simpson si Joe Simpson
De la un fost psiholog si predicator, Joe Simpson pare neindemanatic atunci cand vine vorba de a mentine o familie sanatoasa, dinamica. Ca impresar a copiilor lui, Joe si-a castigat reputatia de a fi exagerat si stangaci. Pasii strambi pe care i-a facut in ultima vreme includ faptul ca a injurat o formatie de veterani de razboi programati sa cante impreuna cu fiica lui si eliminarea tuturor sanselor ca Jessica sa apara ca judecator in show-ul American Idol.
Joe este cunoscut si pentru ca s-a implicat in relatiile personale ale Jessicai, iar mai mult decat atat, el a declarat ca fiica lui “are niste sani sexy”.

Waka Flocka Flame si Deb Antney
Cu toate ca unii artisti intra in industria muzicala cu niste parinti care de-abia incep sa fie impresari, rapperul Waka Flocka Flame a avut norocul ca mama lui sa fie deja o impresara cunoscuta a artistilor Gucci Mane si Nicki Minaj.

Deb Antney, fondatoarea Mizay Entertainment, si-a construit firma pentru a-l lansa pe Gucci Mane ca artist, dar de atunci s-a extins aria de artisti – care ii cuprinde pe Waka, OJ Da Juiceman, Cartel MGM si Heidi Montag. Antney a facut cateva greseli in cariera ei – Minaj a concediat-o anul trecut, a fost arestata dupa un raid in casa lui fiului ei din Atlanta si a fost acuzata si de proxenetism – dar asta nu a impiedicat-o sa promoveze cariera fiului sau.
Deb este asa de protectiva cu fiul ei si innebunita dupa scandalurile mass-media, incat dupa ce a fost interogata de politie despre un incident cu impuscaturi din North Carolina, ea a postat un clip pe Youtube in care explica intreaga situatie – asta la mai putin de 24 de ore dupa incident.

Usher si Jonetta Patton
Cand i-a fost clar ca fiul ei a consumat toate posibilitatile de a face parte din corul bisericii, Jonetta Patton s-a mutat cu toata familia din Chattanooga, Tennesse, direct in Atlanta. La varsta de 11 ani, Usher a primit un loc intrun cvintet R&B, intitulat NuBeginnings, dar Jonetta l-a scos repede din trupa, gasindu-i ulterior un loc in show-ul Star Search, unde la varsta de 13 ani a fost descoperit de un reprezentant A&R.
Dupa ce a semnat cu L.A. Reid, Patton s-a numit impresarul fiului ei, dar Usher nu a fost convins mereu ca mama lui stie cel mai bine: In 2007, Usher si-a concediat mama, pentru ca aceasta nu a fost de acord cu casatoria dintre el si Tameka – de care artistul a divortat mai tarziu. In 2008, Joanetta a fost numita din nou impresar, insa, in 2009, cand tensiunile au iesit la suprafata in privinta implicarii prietenei lui Usher in proiectul Raymond vs. Raymond, Joanetta a fost de acord sa renunte din nou la pozitia profesionala pe care o avea cu fiul ei.


Miley Cyrus si Tish Cyrus




Cantaretul de muzica country Billy Ray Cyrus e posibil sa fie modelul profesional al fiicei lui, insa mama acesteia, Tish, trage toate sforile pentru Miley. Bineinteles, ca sotie de megastar, Tish a avut accesul la niste sfaturi profesionale, in special de la Dolly Parton, care este nasa lui Miley Cyrus. Chiar Dolly Parton a fost aceea care i l-a sugerat pe Jason Morey ca ajutor in impresariere. Cu toate astea, cantareata in varsta de 18 ani e posibil sa nu mai stea foarte mult pe langa mama ei, daca comportamentul ei recent – inclusiv dansul sexy pe care l-a facut pentru un barbat mult mai in varsta si fumatul de salvie – este un indiciu.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply