24 martie 2011

Cine este Lady Gaga? (Interviu video de la Google)

Posted by Admin | 24 martie 2011 | Category: , |


Cine este Lady Gaga? Succes incepand cu anul 2008, peste un miliard de vizualizari ale clipurilor de pe YouTube, 8 milioane de persoane care o urmaresc pe Twitter, ‘Best Pop Vocal’ la Premiile Grammy – toate aceste lucruri, potrivit unui clip executat de echipa Google.
Noi am mai adauga si: prima artista cu vanzari online de peste 20 de milioane de unitati, dar si cel mai bine vandut material al anului 2010, “The Fame Monster”, cu 5,8 milioane de copii.
Ca un nou pas in campania de promovarea a materialului care urmeaza sa iasa pe piata peste fix doua luni, “Born This Way”, Lady Gaga – artista recomandata si sustinuta de Utv – a mers la Google, unde in cadrul unui interviu a raspuns la o serie de intrebari. “Este o mare onoare sa ma aflu alaturi de voi”, a spus artista, “Cand eram in liceu toate prietenele mele isi dorau sa lucreze aici. Eu mi-am dorit, insa, a fi  printre cuvintele cheie pe care le cauta lumea”.

Imbracata intr-o rochie neagra, cu manusi si cizme inalte si cu o pereche de ochelari stil John Lennon, Lady Gaga a comunicat intens cu publicul si a vorbit despre o serie de lucruri care se petrec in viata sa. Excentrica artista a atins si subiectul tatuajelor si a dezvaluit faptul ca tatal sau a rugat-o “sa ramana normala macar pe jumatate”, asadar s-a tatuat numai pe partea stanga.
Ea a mai spus ca se pregateste pentru un nou turneu, intitulat “The Born This Way Ball” si ca cei care spun ca pot scapa de paparazzi sunt niste idioti. Momentan, Gaga pregateste in colaborare cu coregrafa Laurieann Gibson clipul pentru piesa “Judas”, pe care il vom putea viziona in curand.
‘Mama monstru’ a fost intrebata si ce parere are despre noua senzatie online, Rebecca Black, care face inconjurul internetului cu melodia “Friday”. Desi nu a vazut clipul, Lady Gaga a spus ca e convinsa de faptul ca fetita in varsta de 13 ani este un geniu.
La finalul interviului, Lady Gaga a jurizat un concurs de costume ale angajatilor Google si a oferit o serie de bilete la un concert in Oakland. V-am facut curiosi? Aveti intreaga filmare mai jos:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply