24 martie 2011

Din primele estimari, Chris Brown va incheia saptamana no.1 in top Billboard 200


La doua zile dupa lansarea noului album “F.A.M.E” (“Fans Are My Everything”), Chris Brown se bucura de incasari record! Asadar, potrivit primelor estimari, cantaretul de R&B va incheia saptamana pe locul 1 in top Billboard 200, cu vanzari de cca. 250-270 de mii de copii.
Aceasta ar fi cea de-a doua mare lansare din acest an, dupa debutul lui Adele, “21”, cu 351.000 de unitati vandute. Albumul precedent al lui Brown, “Graffiti” din 2009, nu a avut un succes rasunator, iar in prima saptamana a intrat in top pe locul 7, cu 102.500 unitati vandute. Deloc rau, totusi…
Cantaretul de R&B a ajuns in topuri vara trecuta cu single-urile “Deuces” si “No  BS”, iar acum a aparut in fata lumii intregi cu un material nou-nout, de care este foarte mandru.  “Este mult mai matur, mai increzator si mai aventuros. A venit cu cel mai puternic album din cariera sa”, apreciau jurnalistii de la USA Today. “Este mult mai dur ca pana acum, ceea ce este un lucru foarte bun, avand in vedere ca are numai 22 de ani. A trecut peste imaginea aceea de baiat dragut din vecini”, au mai scris acestia. Si, in general, albumul a fost foarte bine primit de critici.

Sunteti curiosi ce a facut Chris Brown dupa lansare? A participat la cateva show-uri Tv, urmand sa sustina si o conferinta de presa. Plictisit, insa, de intrebarile deloc pertinente ale jurnalistilor, artistul a decis ca mai bine s-ar distra putin! A contramandat aparitiile in presa si s-a relaxat cu cele doua hobby-uri ale sale- arta si basketul. Mai intai a acut o vizita la Opera Gallery din Soho, apoi a aruncat si la cos. O serie de fotografii au ajuns pe internet, pentru ca paparazzii l-au urmarit peste tot.
Pozele:




Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply