24 martie 2011

Justin Bieber i-a facut o farsa lui Willow Smith, chiar in timpul unui concert din turneu (video)


Willow Smith a plecat in turneu cu Justin Bieber, ea fiind cea care deschide show-urile idolului adolescentilor. Cei doi fac o echipa foarte buna si reusesc sa isterizeze multimea fanilor veniti la concerte. Se inteleg foarte bine, iar cantareata sustinuta si recomandata de Utv spune ca are foarte multe de invatat de la Justin. Va invata sa faca si farse?- ne intrebam noi.
Daca nu stiati deja, Bieber are o mare afinitate pentru pacaleli. A demonstrat acest lucru duminica, la un spectacol din Manchester, unde – alaturi de managerul sau Scooter Braun, de antrenorul Ryan Good – a speriat-o putin  pe Willow. Artista s-a trezit – in mijlocul reprezentatiei – cu niste dansatori ‘necunoscuti’. Totul a fost filmat de echipa acestora si raspandit apoi pe internet.
In mini-clip ii vedem pe Scooter si pe Ryan punandu-si ‘marca’ lui Willow Smith, mai exact niste codite impletite colorate si niste machiaj pe fata. Se urca apoi pe scena, pretinzand ca fac parte dintre dansatori, chiar in timp ce artista canta piesa “Whip My Hair”. Imediat pe scena au mers si fratele lui Willow, Jaden Smith, apoi si Justin Bieber, prinzand-o pe cantareata foarte surprinsa cu garda jos.

Lucrurile nu vor ramane asa, insa, pentru ca Willow a promis o razbunare. “Fratele meu Jaden si Justin m-au pacalit in seara aceasta cand eram pe scena. #razbunare!”, a scris ea pe Twitter. Asadar, spectatorii viitoarelor concerte vor beneficia si de glumele pe care si le fac artistii…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply