23 martie 2011

Justin Bieber a descoperit secretul faimei lui Michael Jackson

Posted by Admin | 23 martie 2011 | Category: , |


Cu cateva zile in urma, Justin Bieber atingea un record: el reusea sa-l intreaca pe regele muzicii pop, Michael Jackson, la incasarile provenite din vanzarea de filme biografice. Acum, idolul adolescentilor sustine ca stie care a fost secretul megastarului.
Dupa ce au vazut pelicula 3D “Justin Bieber: Never Say Never”, multe persoane – unele chiar din randul celor care ii contesta talentul – au fost infectate cu incurabila ‘febra Bieber’! Incasarile din vanzarea biletelor la acest film au atins 40 de milioane de lire sterline, la numai trei saptamani de cand a fost lansat, ajungand acum – la sase saptamani – la 72,2 milioane de dolari in box office-ul american. Bieber a reusit sa-l surclaseze pe regele muzicii pop, Michael Jackson, care – cu “This Is It” – a strans 72,1 milioane de dolari in Statele Unite.
Uimit de rezultatele sale, artistul canadian spune ca i-ar placea sa-i ia locul candva megastarului, insa nu se gandeste inca la asa ceva, pentru ca toate lucrurile vin la timpul lor. “Trebuie sa iei lucrurile incet si pe rand…”, explica Justin. El recunoaste totusi ca MJ e unul singur: “Nu poate exista decat un singur Michael Jackson!

In ceea ce priveste reteta de succes a marelui artist, Bieber spune: “Michael a reusit sa tina mereu lucrurile in frau, sa se adapteze la cerintele timpului si, desi mereu inovator, sa nu exagereze. A stat mereu pe linia de plutire. Piesele lui nu erau nebunesti si niciodata nu s-a abatut de la drumul sau”.
In ceea ce priveste planurile de viitor… “Oricine se poate declara foarte norocos daca reuseste sa se apropie de nivelul la care a ajuns MJ. Imi doresc sa ajung candva acolo, dar nu vreau sa cresc si sa ma maturizez foarte repede. Nu vreau sa fac greseli”, a mai explicat Bieber.
Justin Bieber se afla acum in turneu, alaturi de Willow Smith, promovandu-si ultimul album “Never Say Never – The Remixes”, cu piese de pe coloana sonora a peliculei cu acelasi nume.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply