23 martie 2011

Lady Gaga este prima artista cu vanzari online de peste 20 de milioane de unitati


Lady Gaga a reusit sa mai bata un record. De data aceasta este vorba de incununarea succeselor din intreaga sa cariera – artista ajuns pe primul loc in topul vanzarilor online, cu peste 20 de milioane de unitati, gratie popularitatii de care s-au bucurat single-uri precum “Bad Romance” si “Born This Way”.
Piesa excentricei cantarete, “Just Dance” a luat de sase ori discul de platina. Apoi a mai luat de cinci ori discul de platina cu “Poker Face” si de patru ori cu “Bad Romance”. “Paparazzi” si “Love Game” sunt si ele pe-aproape.
Din urma vine, insa, in forta si Rihanna, situata pe locul doi cu 19 milioane de piese descarcate online. Ea este urmata de Taylor Swift, cu 18,5 milioane de melodii descarcate de fani.
Cu toate acestea, Lady Gaga se mentine pe primul loc la capitolul recorduri. Ea a devenit oficial primul artist din lume ale carui videoclipuri au depasit un miliard de vizualizari pe YouTube. In plus, albumul “The Fame Monster” este cel mai bine vandut material al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii vandute la nivel mondial. Si suntem convinsi ca seria reusitelor va continua, odata cu lansarea – pe 23 mai – a noului album, “Born This Way”.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply