31 martie 2011

Lady Gaga revine cu seria de clipuri ‘Transmission GaGavision’

Posted by Admin | 31 martie 2011 | Category: , |


Atentiune, atentiune! Transmite Lady Gaga! Cu mai putin de doua luni pana sa-si lanseze noul album, “Born This Way”, excentrica artista incepe promovarea intensiva!
Artista vrea sa reia seria de clipuri ‘Transmission GaGavision’, oferita in perioada iunie 2008 – mai 2009 si sa ne serveasca saptamanal cate un fragment din viata sa de artista pe site-ul sau oficial.
Gaga a facut anuntul in reteaua de socializare preferata, Twitter, povestindu-le totodata micilor monstri ca a fost cooptata de publicatia ‘V Magazine’ ca editor al paginilor de arta si moda.
La ce sa ne asteptam odata cu lansarea mini-clipurilor saptamanale? Daca ar fi sa ne raportam la sesiunea precedenta, vom avea parte de secvente din viata de zi cu zi a artistei, de la concerte, din backstage, comentarii legate de moda, haine si modificari corporale si – speram noi – ceva fragmente din piese de pe noul material.

In plus, in scurt timp va fi gata si platforma littlemonsters.com, admiratorii lui Lady Gaga pot intra in legatura unii cu ceilalti si pot fi la curent cu ultimele nouati despre idolul lor. Pe prima pagina apare momentan o fotografie artistei, construita din mici poze ale fanilor sai. Exista si un formular de inregistrare pe site, insotit de un mesaj: “Inscrie-te acum si vei fi printre primii care vor experimenta noua comunitate creata special pentru micii monstri. Pentru ca v-ati nascut asa!“.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply