31 martie 2011

Jennifer Lopez a lansat cel de-al doilea single de pe noul album, “I’m Into You”, alaturi de Lil Wayne


O mai stiti pe ‘Jenny form the block’? Iata ca artista s-a intors in cartier cu o piesa noua, injectata cu ritmuri de hip-hop chiar de catre mogulul de la Young Money, Lil Wayne.
Intitulata “I’m Into You”, melodia este cel de-al doilea single de pe noul album al artistei, “Love?”, care – dupa trei amanari – ar urma sa iasa pe piata pe data de 3. Cu cateva saptamani in urma, aflam ca insasi Lady Gaga a compus doua piese pentru acest album, iar una dintre ele – “Invading My Mind” – ajungea chiar pe internet. Intre timp am auzit ca alte doua piese vor fi lansate in luna aprilie: “Papi” pe 19 si “Love?” pe 26.
Revenind, insa, la colaborarea cu Lil Wayne, avem de-a face cu o piesa mid-tempo, cu un refren foarte ‘catchy’ si vibe-uri de rap. Desi domina acest moment playlist-urile radiourilor cu piesa de dans “On The Floor”, artista a lansat si “I’m Into You”, care vine cu un altfel de registru.

Hi, I’m Tune, the man on the moon/ I live on the beach, get the sand out ya shoes/ And all of that changed since I met you/ So we can leave that old shit in the restroom/ Ok, I’m into you, like you never knew”, canta rapperul. Iar JLo se declara infranta de vraja lui: “You got me and I could not defend it/ I tried but I had to surrender/ Your style got me under the spell/ Let me no other choice but to get down”.
De ce l-a ales Jennifer pe Lil Wayne? “Lucrurile pe care le spune si felul in care o face mi se par unice. Si, in plus, are o voce foarte fresh”, a explicat ea. Iata si piesa, cu un sound intr-adevar fresh!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply