31 martie 2011

Wiz Khalifa a lansat albumul “Rolling Papers”. Afla aici cum a fost primit de critici


Numele lui Wiz Khalifa a aparut pe doua albume proaspat-lansate, pe marginea carora s-a vorbit mult in ultima vreme – “F.A.M.E” al lui Chris Brown in editia deluxe si “Doggumentary” al lui Snoop Dogg. Dogg si Khalifa au facut o echipa foarte buna, daca judecam dupa piesele “The Weed Iz Mine” si “That Good“, dar si colaborarea cu Brown pentru piesa “Bomb” este foarte reusita. Rapperul si-a lansat, insa, pe 29 martie si propriul album, care a fost destul de bine primit de critici, dar si de public.
Materialul intitulat “Rolling Papers” vine dupa “Show and Prove” din 2006 si “Deal or No Deal” din 2009 si este primul album scos in colaborare cu o casa de discuri importanta, Atlantic Records. Acesta vine cu o colectie de 14 track-uri, pentru care a lucrat cu producatori de marca, precum Stargate, Benny Blanco sau Jim Jonsin. “Rolling Papers” include si piesa “Black and Yellow” ajunsa no.1 in Billboard 100, dar si melodia care beneficiaza de un clip, “Roll Up“.

Dupa o perioada lunga de asteptare, primul sau album scos de o casa de discuri serioasa a iesit pe piata si s-a dovedit ca, pana la urma, a merita toata asteptarea. In mod cert, Khalifa este de apreciat pentru flow-ul sau si rimele foarte catchy, dar si pentru beat-urile melodice. Desi tematica lirica este destul de limitata – la cannabis, femei si o viata buna – melodiile suna bine“, apreciaza editorii publicatiei ‘USA Today’.
Si cei de la ‘Entertainment Weekly’ constata ca temele abordate de rapper se rezuma la droguri, femei si bani, dar apreciaza pasiunea pe care o pune acesta in versurile si muzica sa. “Se simte cum arde pasiunea in el si are stofa de campion“, spun ei, oferindu-i nota B+. “In afara de cateva abordari tendentioase ale starii induse de consumul de droguri si alcool, este acel gen de rap care merita sa intre in atentia publicului“, spune BBC.
Cele mai apreciate piese au fost “Black and Yellow”, “Roll Up”, “The Race” si “No Sleep”.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply