31 martie 2011

Noul album al trupei Coldplay este aproape finalizat

Posted by Admin | 31 martie 2011 | Category: , |


Baietii de la Coldplay au facut un anunt ce i-a luat prin surprindere pe fanii care se asteptau sa mai treaca destul timp pana sa asculte piese proaspete: noul lor material este aproape gata!
Ne-am intors in studio. Melodiile au inceput sa scoata capul de sub pamant si sa iasa la lumina“, au anuntat acestia. Coldplay a castigat un Grammy pentru albumul “Viva la Vida or Death and All His Friends” din 2008, impunandu-se pe piata cu single-ul “Viva la Vida”. Acum, trupa are pretentii si mai ridicate pentru cel de-al cincilea album de studio, care vine dupa “Parachutes” (2000), “A Rush of Blood to the Head” (2002) si “X&Y” (2005) si “Viva la Vida or Death and All His Friends”.
Abordarea va fi una inedita. “Totul este vazut din perspectiva a doi oameni pierduti; doi straini, care se intalnesc intr-un mediu dificil si urmeaza acelasi drum“, a afirmat Chris Martin, vocalul formatiei. In urma cu cateva luni, el povestea ca trupa a terminat niste piese, alaturi de producatorul Brian Eno.

Albumul nu are inca un nume si nici data lansarii nu a fost stabilita, insa noi speram ca baietii sa lucreze cu cat mai mult spor.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply