31 martie 2011

Tinie Tempah va primi premiul pentru ‘Best Newcomer’ la Silver Clef Awards


Tinie Tempah va fi distins cu premiul pentru cel mai bun artist nou-aparut pe scena muzicala, cu ocazia Silver Clef Awards Lunch, ceremonie la care sunt premiate talentele din muzica britanica si se strang bani pentru actiuni caritabile.
Evenimentul va avea loc pe 1 iulie, la Londra. “Tinie Tempah a fost o alegere evidenta”, a spus un reprezentant al organizatorilor, “A avut doua single-uri no.1, un album no.1 si a primit doua premii BRIT Awards. Este, fara indoiala, cel care a spart gheata in industria muzicala in Marea Britanie in ultimele 12 luni”. Iar noi am adauga si faptul ca Tinie a fost artistul cu cele mai multe nominalizari la premiile BRIT Awards.

Dupa ce a reusit sa intre in atentia criticilor muzicali, dar si sa castiga simpatia publicului, Tinie Tempah nu se lasa pe tanjala. Acesta se pregateste deja pentru lucrul la un nou album. El a dezvaluit si secretul unei muzici de calitate: butonul ‘shuffle’ de la iPod! “Sunt foarte experimental. Imi place sa folosesc multe influente in muzica mea, pentru ca fac parte din generatia iPod. Suntem obisnuiti cu butonul de shuffle”, explica el dorinta de a ingloba in piesele sale influente din toate genurile muzicale.
In plus, artistul doreste ca muzica lui sa treaca ‘testul timpului’ si sa fie suficient de valoroasa incat sa poata fi apreciata si peste ani buni de-acum incolo.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply