31 martie 2011

Travis Barker, The Game, Lil Wayne si Swizz Beatz in noul clip ‘Can a Drummer Get Some’ (video)


De la punk-rock pana la rapp este numai un pas! Cel putin pentru tobarul trupei Blink 182, care a lansat recent primul sau album solo, alaturi de nume grele din zona hip-hop.
Acesta a scos cu o zi in urma si primul clip pentru o piesa de pe “Give the Drummer Some”.
Travis lucrase si in trecut cu artisti precum Eminem, Rihanna sau Jay-Z, carora le pusese o amprenta rock pe versiuni remixate ale unor piese. Dar pentru propriul material, lansat pe 15 martie, Barker si-a sunat cei mai faimosi prieteni – The Game, Lil Wayne, Rick Ross, Swizz Beatz, Lupe Fiasco si Pharrell – si le-a imprumutat vocile pentru un album cu un sound deosebit.
Ieri Travis a lansat si un clip pentru primul single, care seama cu titlul albumului, “Can a Drummer Get Some”. Imaginile – surprinse pe strada, la concerte sau in studio – sunt foarte dinamice, iar clipul este plin de culoare. Va invitam sa il vizionati… si nu uitati! Concentrati-va pe tobar! Despre el este vorba in acest album.
Si va reamintim ca in acest moment, Barker este in turneu alaturi de rapperi de la Young Money, cu care face o echipa excelenta!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply